Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πίστη στη Νίκη για το αποτέλεσμα

Η αυλαία του α' γύρου ενός πρωταθλήματος "μαμούθ" πέφτει αυτή την Κυριακή, με την 21η αγωνιστική της Football League...
Η ομάδα της Νίκης Βόλου όπως είναι γνωστό, παίζει στην Κρήτη κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Εργοτέλη, την ομάδα που όπως έχει αποδειχτεί, έχει επάνω της την ...αύρα της μεγαλύτερης κατηγορίας και που ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα, ακόμα κι όταν δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Οι Κρητικοί προέρχονται από ένα σερί νικών, μέσα αλλά κι έξω από το Ηράκλειο, έχοντας μάλιστα και μία σχετικά καλή διαφορά στην βαθμολογία από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την απ΄ευθείας άνοδό τους!


Από την πλευρά της η Νίκη, στα... δύσκολα τα πηγαίνει θαυμάσια, αφού οι ήττες της προέρχονται όλες από ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία...
Πως το έχουν καταφέρει αυτό οι "κυανόλευκοι"; Μυστήριο...
Κόντρα στον Εργοτέλη, ένα ματς που θα το μεταδώσει "ζωντανό" το ΟΤΕ TV 3 (15:00), η Νίκη θα ψάξει για βαθμό ή βαθμούς, θέλοντας να παραμείνει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.
Με το εκτός έδρας παιχνίδι της Κρήτης, η Νίκη ολοκληρώνει ένα σερί εκτός έδρας παιχνιδιών σε Φυλή, Δράμα και τώρα στην Κρήτη.
Το ρεπό της 20ης αγωνιστικής μάλλον πέρασε ανώδυνα για την ομάδα της Νίκης, που όμως νιώθει την "καυτή" ανάσα αρκετών... συνδιεκδηκητών της ανόδου.
Η Νίκη έχασε βαθμούς, κάποιες άλλες ομάδες κέρδισαν πόντους και ανέβηκαν στην βαθμολογία, δίχως όμως να την ξεπεράσουν.
Αν και μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής του α' γύρου η Νίκη παραμείνει στην πρώτη τριάδα, θα αποτελεί μία τεράστια επιτυχία.
Όχι όμως τέτοια που να της εξασφαλίζει το παραμικρό!
Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα...
Αγωνιστικά Φλίγγος και Πουρτουλίδης θα μείνουν στον Βόλο λόγο τιμωρίας, άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Στέλιος Μανωλάς που θα ανακοινώσει την αποστολή για την Κρήτη, αμέσως μετά την προπόνηση του Σαββάτου.
*Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πάτσης, ο κ. Πέτρος Τσιτσιμπής, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της ομάδας, παραβρέθηκαν στην κηδεία του Προέδρου της ερασιτεχνικής Κώστα Λάζου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου