Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Email... ανάγνωσμα Νο 3!!!

Η ιστορία αυτή με την στοιχηματική εταιρεία που δεν πληρώνει συγκεκριμένο αγώνα ποδοσφαίρου, καλά κρατεί...
Ο παίκτης που κέρδισε το στοίχημα και δεν το πληρώθηκε ούτε και... σήμερα, είχε νέα επαφή με την εταιρεία.
Ας δούμε τα email που αντάλλαξαν και τα συμπεράσματα φυσικά είναι πέρα για πέρα δικά σας:
06.02.2013
2ΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ...
...για τη στήλη από το στοίχημα και τις προτάσεις ώστε να ηρεμήσει το Μυαλό και να βρει η στήλη πάλι το καλό βηματισμό του προηγούμενου ΠΣΚ μιας και η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ του στοιχήματος ΟΔΗΓΕΙ και σε ΛΑΘΟΣ παιχνίδι. 
Στο Hellas10 πληκτρολογούν χομπίστες του στοιχήματος, ΟΧΙ επαγγελματίες δημοσιογράφοι που ΘΕΩΡΟΥΝ όταν μετέχουν σε ένα στοίχημα αυτό πρέπει να πληρώνεται είτε είναι 1€ είτε ένας καφές είτε 1.000€. 

Κλείνω το θέμα παρουσιάζοντας το email που έστειλα στην εταιρεία χθες το πρωί καθώς και την απάντηση που έλαβα από αυτή. Τα συμπεράσματα δικά σας.

"9:31 π.μ. (Πριν από 23 ώρες)


προς info
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω: ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ;

Δε δέχομαι τη δικαιολογία ότι γίνεται έρευνα γιατί σημέρα το πρωί ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ να προσφέρεται ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ!; και μάλιστα το over 2.5 σε 2.70!!!.

Αν θεωρείται ύποπτο έναν αγώνα και 2 ομάδες και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ δεν είναι δυνατόν να προσφέρεται την μία από τις 2 ομάδες για στοιχηματισμό γιατί η ερώτηση που έρχεται είναι: ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ;"
Σημ: Εννοείται ότι μετά το email εξαφανίστηκε το Over 2.5 & τώρα 11.30 το ξανέβαλαν στο 2.70.
&
H απάντηση της Sportingbet για την μη πληρωμή του στοιχήματος σε mail που έστειλα:
"Αγαπητέ Πελάτη STEFANOS,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι υπό έρευνα από την ESSA και την AGCC όσον αφορά την ακεραιότητα της αγοράς. Εώς ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος τα στοιχήματα θα παραμείνουν ανοιχτά βάση των κανονισμών της εταιρίας μέχρι το τέλος της έρευνας.
Αν χρειαστείτε επιπλέον βοήθεια ή ενημέρωση, παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το Email ή επικοινωνήστε ζωντανά μαζί μας μέσω του Chat

Με εκτίμηση
Anastasia

ref:_00D208VAS._500D0Mj7m4:ref"
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΗ ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.

ΠΗΓΗ: hellas10bet.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου