Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Σκούφαλης και... 2-0 τον Βύζαντα

Ξέσπασε ο Μανώλης Σκούφαλης...
Με δύο γκολ του Μανώλη Σκούφαλη, η Νίκη κέρδισε στο Πανθεσσαλικό τον Βύζαντα με 2-0, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από ένα σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων...
Οι "κυανόλευκοι" πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς μετά από οκτώ ολόκληρες αγωνιστικές και βλέπουν από διαφορετική οπτική γωνία το πρωτάθλημα.
Η Νίκη σήμερα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, ήθελε πάση θυσία τους τρεις πόντους κι...


 ...ευτυχώς τα κατάφερε, μετά από μία απλά καλή εμφάνιση.
Ότι έκανε πάντως η Νίκη, το έκανε στο α' μέρος ή αν θέλετε μέχρι και το χαμένο πέναλτι του Ουέλινγκτον.
Από εκεί και πέρα τίποτα...
Η ομάδα έδειξε σημάδια απειθαρχίας, με πρωταγωνιστές τους Φλίγκο και Ουέλινγκτον!
Ο πρώτος προφανώς εκνευρισμένος που δεν βρίσκει δίχτυα εδώ και πολλές αγωνιστικές τώρα, κινδύνεψε ακόμα και με αποβολή σε "κοκορομαχίες" του με αντιπάλους και ο δεύτερος όταν... σχεδόν μάλωσε με τον Φλίγκο και τους Πουρτουλίδη και Κυριάκο για την εκτέλεση του πέναλτι!!!
Η Νίκη πήγε πολύ πίσω όλο αυτό το διάστημα που είχαμε την πρώτη αλλαγή τεχνικής ηγεσίας (αναγκαστική) και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει πολύ δουλειά μπροστά του, σε πάρα πολύ δύσκολη αλλά και κρίσιμη χρονική στιγμή.
Η ομάδα πρέπει να συνέλθει, η ομάδα είναι άρρωστη και ο πρόεδρος πρέπει να πάρει δραστικές αποφάσεις όπως και κάποιες άλλες κινήσεις, που θα κάνουν περισσότερο εύκολη την ζωή του Απόστολου Χαραλαμπίδη.
Όλα αυτά προς όφελος της ομάδας φυσικά...
Στο παιχνίδι μας τώρα, όπου η ομάδα μπήκε δυνατά και αποφασισμένη να "καθαρίσει" γρήγορα το παιχνίδι.
Και πάλι έχασε... σίγουρα γκολ, όμως στο 28΄ ο Σκούφαλης έλυσε τον γόρδιο δεσμό ανοίγοντας το σκορ και τον δρόμο για την νίκη, ενώ στο 43΄ η Νίκη πέτυχε ένα φοβερό γκολ, όταν ο Ψιάνος έβγαλε κάθετη πάσα στον Παππά και αυτός έδωσε μισό γκολ στον Σκούφαλη, ο οποίος πέτυχε το άλλο... μισό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0!
Το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε...
Απλά η Νίκη θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα αν ο Φλίγκος ήταν εύστοχος, όπως και αν ο Ουέλινγκτον ευστοχούσε στο πέναλτι που αυτός "ετσιθελικά" ανέλαβε να το εκτελέσει.
Ο Φωκικός τώρα είναι το επόμενο εμπόδιο για την Νίκη, που θα πάει φουλ γα το... "διπλό".

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Χατζής, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (82’ Πγέτρα), Κυριάκος, Σκούφαλης, Παππάς (61’ Ουέλινγκτον), Φλίγκος (78’ Τζιώρας).
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Πουρής, Νικολόπουλος, Λιόλιος, Χαρτσιάς (81’ Σιώκος), Κρολ, Γρομητσάρης, Μπιτσάκος, Γκεμίσης, Μανδύλης, Ταμπάκης (67’ Πούρνος), Αρναρέλης (46’ Σπάγης).

2 σχόλια :

  1. φιλε εσυ που γραφεις το αρθρο.... δε νομιζω πως ο ουελιτον μαλωσε με τους φλιγκο κ πορτουλιδη... αλλα μαλλων οι 2 προηγουμενοι εδωσαν να εκτελεσει ο ουελι!!!!! ( ετσι τουλαχιστον φανηκε απο την κερκιδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή