Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Επανάσταση... ΝΙΚΗΣ 2-0 τον Φωκικό (Φωτογραφίες-βίντεο)

Ψηλά το... λάβαρο και την σημαία της κράτησε η Νίκη, που πέρασε "αέρας" από την Άμφισσα κερδίζοντας τον Φωκικό με 2-0!!!
Οι "κυανόλευκοι" έρχονται και πάλι στα ίσια τους, παίζουν και πάλι ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη του στον πάγκο της Νίκης, της οποία αν μη τι άλλο άλλαξε την κακή έως κάκιστη ψυχολογία της...


Η Νίκη ήταν και πάλι η ομάδα που θαύμασε όλη η Ελλάδα, ήταν μια ΟΜΑΔΑ που ήθελε να κερδίσει παίζοντας ΚΑΛΟ ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κατοχής, ποδόσφαιρο ολοκληρωτικό αυτή την φορά.
Σωστός σίφουνας η Νίκη, σάρωσε τους αντιπάλους της, που ήταν τουλάχιστον δύο "κλικ" κάτω απ΄ αυτή!
Από την αρχή έδειξε ότι ήθελε να "τελειώσει" με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι και μπήκε δυνατά, ψάχνοντας με μανία το γκολ που θα έκανε τα πράγματα πιο απλά στην συνέχεια.
 Και αφού είχε κάποιες καλές στιγμές, ήρθε το γκολ με μία εκπληκτική ενέργεια, όταν ο Κυριάκος έβγαλε μπαλιά τρύπα στον Σκούφαλη και αυτός με την σειρά του μία μαγική πάσα στον Φλίγκο, που με ωραίο πλασέ βρήκε δίχτυα γράφοντας το 1-0 για τη Νίκη, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους 500 περίπου φιλάθλους της...
Όλα αυτά στο 22΄ λεπτό της αναμέτρησης.
Η Νίκη είχε δοκάρι σε σουτ κεραυνό του Ψιάνου προς το τέλος του α' μέρους, αλλά μπήκε αποφασισμένη να βάλει και το δεύτερο γκολ στην αρχή του β' μέρους.
Σε μία αντεπίθεση για σεμινάρια, ο Κυριάκος που έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας αστόχησε σε κεφαλιά από μοναδική θέση, όμως στο 61' ο Δημήτρης Σαμαράς έβαλε το γκολ που ουσιαστικά τελείωσε το ματς!
Από το 80'  μάλιστα οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, μετά από την αποβολή του Λίτσου με δεύτερη κίτρινη...
Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους παίκτες της Νίκης να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη, μαζί με τον κόσμο τους!
Οι συνθέσεις:
Φωκικός: Γεωργίου, Χαλούλος, Εσόνο (74’ Σουλελές), Λίτσος, Κωστόπουλος, Αλμπέρτο, Σκαρίμπας (64’ Καραπέτσας), Νάστος, Γκόμες, Ταμπάκης (46’ Λουκίνας), Γουόρντεν
Νίκη Βόλου: Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Σκούφαλης, Παππάς (66’ Χατζής), Κυριάκος, Φλίγκος (83’ Ουέλινγκτον), Πουρτουλίδης (75’ Λαλίν)











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου