Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

"Δίκαιη η νίκη μας..." δήλωσε ο Χαραλαμπίδης

xaralabsinentetipou
Από την συνέντευξη Τύπου της Άμφισσας
Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη σημερινή νίκη της ομάδας του απέναντι στο Φωκικό, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο τεχνικός των «κυανολεύκων», έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας πως βάσει ευκαιριών θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο παιχνίδι με τη Λάρισα.
Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Νίκης): «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας μου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου...


... καθώς έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.
Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη που μας κρατάει στο στόχο μας. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, την Τετάρτη με τη Λάρισα. Το μυαλό μας είναι εκεί. Χρειαζόμαστε δουλειά και υπομονή για να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του Φωκικού που κρατάει  την ομάδα σε υψηλό επίπεδο".
Για τον κόσμο της Νίκης: "Ο κόσμος της Νίκης το γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ο 12ος παίκτης και μας βοηθά πολύ. Νομίζω ότι με τη σημερινή νίκη τον ζεστάναμε ώστε να μας ακολουθεί και στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια".

Πέτρος Δημητρίου (προπονητής Φωκικού): «Συγχαρητήρια στη Νίκη αλλά θα διαφωνήσω ότι ήταν καλύτερη από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το κέντρο αλλά όταν δεχτήκαμε το γκολ, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να ισορροπήσουμε και τα καταφέραμε καθώς ο αντίπαλος δεν έκανε άλλη ευκαιρία πλην της φάσης του γκολ. Στην επανάληψη μπήκαμε πιο αποφασιστικά να πάρουμε το παιχνίδι, είχαμε την υπεροχή αλλά δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ από μια στημένη φάση. Εμείς από την πλευρά μας χρειαζόμαστε τουλάχιστον πέντε βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι στη Νίκη να πετύχει το στόχο της».

Παντελής Ριζογιάννης (ποδοσφαιριστής Νίκης): «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πήραμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα το οποίο είναι ένα ντέρμπι. Να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας, που μας συμπαραστέκεται τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και ελπίζω στο ματς με τη Λάρισα να τους δώσουμε ανάλογη χαρά».

Γιάννης Κωστόπουλος (ποδοσφαιριστής Φωκικού): « Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα από το σημερινό παιχνίδι. Με τέτοιες ποιοτικές ομάδες όπως η Νίκη Βόλου, το παραμικρό λάθος στοιχίζει. Ατυχήσαμε να φάμε ένα γρήγορο γκολ πολύ νωρίς και από εκεί και πέρα αποσυντονιστήκαμε. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε»
________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου