Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πάνοπλη στην Πάτρα η Νίκη!!!

Η νίκη επί του Εθνικού Γαζώρου σκόρπισε χαμόγελα στην ομάδα μας, όπως και στον κόσμο της, που πλέον μπορεί να περάσει χαρούμενες γιορτές!
Η Νίκη έκανε το αυτονόητο και πλέον κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος...
Η ομάδα μας έκανε το πρωί μία προπόνηση και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα έχει τους παίκτες στον Βόλο, μέχρι και την Μ. Τετάρτη, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν από το εορταστικό ρεπό για την Ανάσταση και το Μέγα Πάσχα.
Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν από την...


... κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών, αλλά και το άγχος του πρωταθλητισμού.
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, ο Τάσος Κυριάκος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει στα δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος, σίγουρα όχι πάντως στο παιχνίδι της Πάτρας!
Ο Αποστολος Χαραλαμπίδης σκέφτεται να δηλώσει την ποινή του παίκτη του στα παιχνίδια με τον Θρασύβουλο και την Δόξα Δράμας, έτσι ώστε να παίξει τόσο στην Πάτρα, που είναι το μόνο εκτός έδρας ματς της Νίκης ως το τέλος, όσο και κόντρα στον Εργοτέλη, αφού όπως όλα δείχνουν βαδίζουμε σε ένα φινάλε - θρίλερ!
Στην Πάτρα επιστρέφουν από τιμωρία οι Βούρας, Ψιάνος, Λαλίν και Σαμαράς.
Πλήρης δηλαδή η ομάδα για το ματς, το οποίο ίσος αποδειχθεί ορόσημο για την άνοδο στην super league!

1 σχόλιο :

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή