Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ολοι θα πέσουν στο νήμα... Ολοι κοιτάζουν Εργοτέλη και Νίκη

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος...
Εκαναν όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου ήσυχο και ωραίο Πάσχα; Οχι ακριβώς. Υπήρξαν διάφοροι που γύρισαν σούβλες προβληματισμένοι. Ομως κανείς δεν είχε περισσότερες σκοτούρες από τους παράγοντες των ομάδων της Β Εθνικής -σήμερα Football League- που ονειρεύονται άνοδο. Για να δούμε τι λέει το πρόγραμμα των οκτώ δελφίνων.
- Για να ανέβει μια ομάδα απευθείας κατηγορία, με δεδομένο ότι απομένουν πέντε ματς (και μόνο η Νίκη έχει τέσσερα) κάποιος θα έλεγε ότι χρειάζονται ίσως και 72 βαθμοί – σήμερα οι τρίτοι (Ολυμπιακός Βόλου, Παναιτωλικός, Καλλονή και Νίκη Βόλου) έχουν 60. Ομως με δεδομένο ότι υπάρχουν ουκ ολίγα ματς μεταξύ των οκτώ μνηστήρων, εγώ λέω ότι και 70 βαθμοί στο τέλος μπορεί να φτάνουν.

- Ο Απόλλων έχει 67 βαθμούς. Παίζει μέσα με Γιαννιτσά, Ολυμπιακό Βόλου και Γάζωρο και έξω με Παναιτωλικό και Παναχαϊκή. Εχει ανέβει και το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα θελήσει να σφραγίσει την άνοδο. Το λέω γιατί μετά το ματς με τα Γιαννιτσά, παίζει με Ολυμπιακό Βόλου (μέσα) και Παναιτωλικό (έξω): δεν θα είναι και με τους δυο αδιάφορος. Ισως λίγο με τον Παναιτωλικό, αν έχει κάνει δυο νίκες σερί εντός.
- Ο Εργοτέλης έχει 64, αλλά και δύσκολο πρόγραμμα. Εχει δυο εύκολα εντός έδρας ματς, με Θρασύβολο και Γάζωρο και παίζει εκτός με την Παναχαϊκή: με τρεις νίκες σε αυτά φτάνει 73! Εχει το περιθώριο να χάσει εκτός από Παναιτωλικό και Νίκη.
- Ο Ηρακλής έχει 62 και βατό πρόγραμμα. Εχει δυο νίκες από χέρι (με Επανωμή εκτός και Γιαννιτσά μέσα): αν τις πάρει είναι πολύ κοντά, αφού πάει στους 68. Κλειδί το επόμενο ματς που έχει στο πρόγραμμα: με τον Πανσεραϊκό εντός. Αν το πάρει μπορεί να είναι στην τριάδα, αν όχι έμπλεξε. Ολυμπιακός Βόλου (έξω) και Παναιτωλικός (μέσα) είναι σκληροί για τα δόντια του.
- Η Νίκη έχει 60 και, παρότι είναι η μόνη που δεν έχει κάνει ρεπό, έχει εύκολο πρόγραμμα. Παίζει την άνοδό της στη Πάτρα με την Παναχαϊκή μετά τη διακοπή: αν κερδίσει μπορεί να ανεβεί, αφού τις απομένουν τρία ματς εντός για νίκες, με τους αδιάφορους Θρασύβουλο και Δόξα και τον Εργοτέλη τελευταία αγωνιστική! Μπορεί να πάει στους 72 βαθμούς, αλλά αν χάσει ένα ματς χάθηκε!
- Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει 60, αλλά έχει μπλέξει. Ουσιαστικά έχει μόνο δυο νίκες από χέρι, με τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Πιερικό! Από εκεί κι έπειτα όλα είναι δύσκολα: νωρίς (σε δύο αγωνιστικές) παίζει εκτός με τον Απόλλωνα, προτελευταία αγωνιστική με τον Ηρακλή (εντός) και τελευταία με την Καλλονή (εκτός). Για να περάσει το όριο των 70 πρέπει να κάνει 5 βαθμούς στα ματς με τους τρεις πρωτοπόρους.
- Ο Παναιτωλικός έχει 60 και είναι στην ίδια κατάσταση με τον Βόλο. Εχει εκτός έδρας τους απογοητευμένους Ηρακλή Ψαχνών και Πιερικό, και παίζει μέσα με Εργοτέλη, Απόλλωνα και έξω με τον Ηρακλή. Θα βρει αδιάφορο τον Απόλλωνα την προτελευταία αγωνιστική. Αν τον κερδίσει μπορεί να πάει πάνω από 70, αλλιώς αλίμονό του.
- Η Καλλονή έχει κι αυτή 60 και μοιάζει σε καλύτερη μοίρα από Παναιτωλικό - Βόλο: έχει τρία ματς εύκολα, δηλαδή αυτά με Καλλιθέα, Επανωμή (εντός) και Γιαννιτσά (εκτός) και θα παίξει την άνοδο στα δύο δύσκολα με Πανσερραϊκό εκτός και Ολυμπιακό Βόλο στο φινάλε. Σε αυτά θέλει 3 ή 4 βαθμούς!
- Τέλος υπάρχει και ο Πανσερραϊκός. Με 59 βαθμούς, αλλά με τρεις νίκες στο τσεπάκι λέω (με Καβάλα εκτός και Φωκικό, Βύζα μέσα) και δυο ματς δύσκολα: κλειδί αυτό της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή εκτός, αλλά ίσως καθοριστικό αυτό με την Καλλονή εντός.
Συμπέρασμα; Ολοι θα πέσουν στο νήμα. Ολοι κοιτάζουν Εργοτέλη και Νίκη: αν στραβοπατήσουν μπαίνουν στο χορό ο νικητής του Ηρακλής - Πανσερραϊκός και η Καλλονή. Και τα φαβορί, Ολυμπιακός Βόλου και Παναιτωλικός την έχουν δύσκολη…

πηγή: http://www.kingbet.net

3 σχόλια :

  1. ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ 2η ΚΑΙ 3η ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!

    ΝΙΚΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(πιθανον ο εργοτελης να εχει 72 βαθμους εμεις 69 και με νικη μας να τον προσπερασουμε στην ισοβαθμια)

    ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(πιθανον ο παναιτωλικος να εχει κανει το 4 στα 4 γιατι τον απολλωνα θα τον βρει αδιαφορο να εχει 72 και να θελει εστω και ενα βαθμο μεσα στο καυτατζογλειο να παει 73 για να βγει αλλα ταυτοχρονα και ο ΑΕΠ Ηρακλης να θελει μονο τριποντο γιατι θα εχει 71 κανοντας το 3 στα 3 και να χασει μονο στο Πανθεσσαλικο απο Ολυμπιακο και ο ενας ποντος να μην του αρκει)

    ΚΑΛΛΟΝΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(πιθανον η καλλονη να εχει 70 ή 72 βαθμους, ο Ολυμπιακος 70 και οποις κερδισει να ανεβαινει ή αν η καλλονη εχει τους 72 κανοντας το 4 στα 4 χωρις ουτε μια απωλεια κυριως στο δυσκολο εκτος με τον Πανσερραικος θα τις αρκει και το Χ)

    ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ..

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολύς "ΝΙΚΑΡΑΣ" (λέμε τώρα)Καρπετόπουλος...
    Μόνιμος συνήγορος-μάρτυρας στις δίκες του χοντρού. Υπεράσπισης βέβαια. Τώρα να κρεμάσουμε σκόρδο...... διπρόσωπη μουτσούνα λέμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΥ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ...ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ...ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΧΑΣΚΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΓΙΑΣ ...ΠΑΜΕ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή