Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τρέλανε κόσμο η Νίκη

Κόσμος και παίκτες έγιναν... ένα στην Πάτρα!!!
Κομβικής σημασίας τρίποντο πέτυχε σήμερα στην Αγυιά για την 38η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League η Νίκη, η οποία έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Παναχαϊκής, κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η Νίκη… τρέλανε τους 500 και πλέον ηρωικούς φιλάθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο και οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.
Οι «κυανόλευκοι» σημείωσαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 72' καθώς μετά από τη «χρυσή» αλλαγή του Χαραλαμπίδη, ο Τζιώρας με πλασέ πέτυχε ένα πολύτιμο γκολ για την ομάδα του.

Η Νίκη ξεκίνησε το παιχνίδι δημιουργώντας δύο κλασσικές ευκαιρίες με τους Φλίγκο και Σκούφαλη οι οποίες όμως δεν βρήκαν δίχτυα.
Στο 12' ο Κώστας Φλίγκος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν από πάσα του Κυριάκου, δεν κατάφερε μέσα από τη μεγάλη περιοχή να ανοίξει το σκορ στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Σκούφαλης έδωσε στον αμαρκάριστο Χατζή ο οποίος από τη μικρή περιοχή σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Πίτκα.
Στο 41’ η Παναχαϊκή είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία όταν ο Παμπόε έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας της Νίκης αλλά ο Βέρτζος τον έκοψε έγκαιρα πριν προλάβει να κάνει το σουτ.
Στο 66' επικίνδυνη σέντρα του Παμπόε, πήρε την κεφαλιά ο Ν' Τζιοντό, αλλά μπλόκαρε ο Βούρας.
Στο 73' η Νίκη πέτυχε το πολυπόθητο γκολ. Ο Τάντιτς έβγαλε όμορφη πάσα στον Τζιώρα ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής με πλασέ νίκησε τον Πίτκα.
Στο 84' φάουλ του Ν' Τζιοντό απέκρουσε ο Βούρας ενώ στο 89' ο Παμπόε βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ.

Συνθέσεις:
Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Βάντερσον, Παμπόε, Βοσκόπουλος, Δ. Κοιλιάρας (56' Βασιλαντωνόπουλος), Κοκκίνης, Λίτσης (77' Περέιρα), Γκούρτσας, Καραμανλής, Ρεκλείτης, Ν' Τζιοντό (86' Χοτζάλι).
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδημός, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Χατζής, Κυριάκος, Σκούφαλης (70' Τζιώρας), Παππάς (55' Τάντιτς), Φλίγκος (80' Καρατζάς).
Κίτρινες: Κοκκίνης, Βοσκόπουλος, Ριζογιάννης, Βούρας, Σαμαράς, Τάντιτς
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Σφυρής (Ηλείας)

3 σχόλια :

  1. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Η ΤΡΕΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ...ΝΙΚΑΡΑ Θ. 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ..
    ΘΑ ΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΜΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥΣ,ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ,ΒΥΖΑΝΤΕΣ,ΚΑΒΑΛΕΣ,ΛΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ..
    ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ...
    ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΝΑ ΣΑΙΤ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ 250 ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΟΟ!!!!!!!!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή