Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τα εισιτήρια με τον Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή(2/6) στο Πανθεσσαλικό (20:00), καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο.
Παρακαλεί τους φιλάθλους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου.


Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα*
VIP Κερκίδα: 30 ευρώ
Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ
Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ
Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ
Παιδικό: Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτων των 15 ετών
Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ
*Να τονιστεί ιδιαίτερα πως στη φάση των αγώνων πλέι οφ, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και πως οι φίλαθλοι θα πρέπει να προμηθεύνται κανονικά εισιτήριο από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου.


Εκδοτήρια
Θα λειτουργήσουν συνολικά τρία εκδοτήρια*
Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10 ευρώ.
Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 20 και των 30 ευρώ.
Στην Πεζογέφυρα Γ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.
*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Διευκρινίσεις
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο και την Ανατολική κερκίδα. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα. Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

Ισχυρή Ασφάλεια
Το γήπεδο και ο περιβάλλοντας χώρος θα περιφρουρούνται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές ότι όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ή με πλαστό εισιτήριο θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και επιπλέον από την ΠΑΕ θα του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μπορεί να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Κάρτες Ελευθέρας Εισόδου
Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου του Συλλόγου Νεφροπαθών θα εισέρχονται από την Β Πεζογέφυρα.
Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου των τμημάτων υποδομών θα εισέρχονται από την Α Πεζογέφυρα.

πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ



1 σχόλιο :

  1. Παιδιά sorry κιόλας αλλά έχω μια απορία.Στους φιλοξενούμενους 15 δεν είχε το εισητήριο?
    Δηλαδή η παε κατέβασε το εισητήριο για τους φιλοξενούμενους από 15 σε 10 και για εμάς τους οπαδούς της το άφησε το ίδιο?
    Δεν διαμαρτύρομαι για το δικό μας 10ευρω αλλά το να κατεβάζεις την τιμή για τους φιλοξενούμενους και όχι για τους δικού σου φιλάθλους εμένα μου φαίνεται κάπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή