Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

"Κερδίσαμε ακόμα ένα τελικό..." είπε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

Νικητής και πάλι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης...
Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Νίκης Β.):«Κερδίσαμε έναν ακόμη τελικό! Έχουμε ακόμη δύο... Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν πάρα πολύ για να μας κρατήσει στο γκρουπ των πρωτοπόρων. 
Κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου...
 Ήρθαν πολύ γρήγορα τα γκολ, κάτι που μας έδωσε τη δυνατότητα να ρίξουμε λίγο τον ρυθμό και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. 
Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε πολλά πράγματα... Έχουμε την Κυριακή το παιχνίδι με τη Δράμα όπου στόχος μας είναι η νίκη. 
Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. 
Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία για τη συνέχεια στην ομάδα του Θρασύβουλου».

Βασίλης Βούζας (προπονητής Θρασύβουλου): «Σε ένα ακόμη παιχνίδι, δυστυχώς, δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. 
Ήταν δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων. Τα δύο γρήγορα γκολ που δεχθήκαμε δεν μας άφησαν περιθώρια για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο παρόλο που προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά. 
Στα επόμενα παιχνίδια θα παλέψουμε για την παραμονή μας. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκης στο στόχο που έχει θέσει».

Στέργιος Ψιάνος (ποδοσφαιριστής Νίκης): «Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. 
Το δείξαμε από το πρώτο λεπτό. 
Χάσαμε το πέναλτι, αλλά αυτό δεν μας πτόησε και καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τον τεχνικό τιμ, καθώς κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να φθάσουμε στο ταβάνι των 72 βαθμών... Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, στα οποία πιστεύω πως θα είμαστε εξίσου καλοί. 
Καλή δύναμη στο Θρασύβουλο, εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία.

Άγγελος Γεωργιάδης (ποδοσφαιριστής Θρασύβουλου): «Μπήκαμε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο καθώς δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ. 
Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. 
Κοιτάζουμε μπροστά, έχουμε ακόμη δύο τελικούς... Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ώστε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου