Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Απόστολος Χαραλαμπίδης: "Και την ψυχή μας για την άνοδο..."

Με την προτροπή ομάδα να τερματίσει με ψηλά το κεφάλι και να δώσει τη μεγάλη μάχη στα πλέι οφ, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, έδωσε το έναυσμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Απ. Χαραλαμπίδης (προπονητής Νίκης Βόλου): "Θέλαμε πάρα πολύ σήμερα τη νίκη ώστε να διατηρήσουμε τις όποιες ελπίδες είχαμε για να είμαστε στην τριάδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε παρότι οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθήσανε πάρα πολύ. Είχαμε την κατοχή και στα δύο ημίχρονα. Είχαμε μία ομάδα απέναντί μας που έπαιξε πολύ αμυντικά με δέκα άτομα πίσω. Οι αντίπαλοι ήθελαν το «χ» και αυτό φάνηκε.

Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου αφού κάνανε μεγάλη προσπάθεια.
Είμαι εδώ 13 αγωνιστικές κι έχω ζήσει από κοντά αυτή την προσπάθεια και ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες μου.
Τώρα κοιτάμε το τελευταίο παιχνίδι με τον Εργοτέλη να τερματίσουμε με ψηλά το κεφάλι να ώστε να μπούμε στα playoff κι εκεί να διεκδικήσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ.
Για μία ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας καθώς τον χρειαζόμαστε στην επόμενη προσπάθεια που θα κάνουμε στα πλέι οφ. Τέλος να ευχηθώ στη Δόξα να βρει το δρόμο της γιατί το αξίζει καθώς είναι μια μεγάλη ομάδα."
Για την προσπάθεια που θα γίνει στα πλέι οφ: «Θέλουμε πάρα πολύ αυτή την άνοδο και για μας και για τον υπέροχο κόσμο της Νίκης. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να το καταφέρουμε».

Παναγιώτης Τζαναβάρας (προπονητής Δόξας Δράμας): «Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι η Νίκη είναι πολύ καλή ομάδα με διεισδυτικότητα και ταλέντο. Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα εκτός από την κεφαλιά του Λαλίν ενώ αντίθετα εμείς είμαστε αυτοί που θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς σε δυο τρεις περιπτώσεις. Να ευχηθώ στη Νίκη να πετύχει τους στόχους της, τη θεωρώ πολύ καλή ομάδα».
Για τα όσα ακούστηκαν για στημένους παίκτες στην ομάδα του: «Είδατε η ομάδα σήμερα πόσο σοβαρή ήταν. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα είμαστε σοβαροί. Δεν υπάρχουν όλα αυτά που λέγονται. Ξέρετε στην Ελλάδα πόσο εύκολα βγαίνουν αυτές οι φήμες»

Δημήτρης Σαμαράς (ποδοσφαιριστής Νίκης Βόλου): «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με κλειστή αμυντική διάταξη. Εμείς προσπαθήσουμε να σπάσουμε αυτή την άμυνα αλλά παρά το γεγονός ότι παλέψαμε δεν τα καταφέραμε. Οι συμπαίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι ώστε να είμαστε έτοιμοι στη διαδικασία των πλέι οφ».

Ανδρέας Μκρτσιάν (ποδοσφαιριστής Δόξας Δράμας): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Δουλέψαμε πολύ και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου