Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Λαύρος ο Ανδρέας Πάτσης για άλλη μια φορά... την απ΄ευθείας άνοδο πιστεύει ο πόεδρος!!!

Λαύρος ήταν ο Ανδρέας Πάτσης εναντίον τόσο του Στράτου Γιδόπουλου, με αφορμή το κατασχετήριο, όσο και όσων του δίνουν βήμα για να δημοσιοποιεί τις «σαχλαμάρες» του όπως χαρακτήρισε τις δηλώσεις του πρώην παράγοντα της Νίκης Βόλου. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, δήλωσε πεποισμένος πως η Νίκη Βόλου θα είναι μία από τις ομάδες που θα πανηγυρίσουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, δίνοντας το σύνθημα: «Πίστη, Πάθος, Δύναμη»
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρέα Πάτση στο...
...ραδιόφωνο του BlueStarFM 105,1 και στην εκπομπή «Αθλητικό Μαγκαζίνο» με τους Κώστα Μάμαλη, Δημήτρη Δεμίρη και Άκη Μπούκλα:

Για το πρωτάθλημα και για το που μπορεί να φτάσει η Νίκη...
Είχα προβλέψει πως το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και τίποτα δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση αν όλα όσα βλέπουμε σήμερα ανατραπούν.
Εμείς οφείλουμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια και ελπίζουμε μέσα από ισοβαθμίες να βρεθούμε μέσα στην πρώτη τριάδα. Αν δεν τα καταφέρουμε, υπάρχουν και τα playoff.
Ο Απόλλωνας ενώ ήταν σίγουρος, μετά την ήττα μπήκε σε περιπέτειες. Πιστεύω πως θα υπάρξουν και ανατροπές και δεν συμφωνώ με όσους μας έχουν αποκλείσει.
Για το κατασχετήριο και τον Στράτο Γιδόπουλο...
Αυτά προς γνώσιν όλων που υπερσπασπίστηκαν τον κ. Γιδόπουλο. Δεν μου κάνει εντύπωση η οικονομική του αδυναμία. Χρησιμοποίησε τη Νίκη ως όχημα για τα καθημέρινα έξοδά του. Συνεταίροι του ήταν όλοι όσοι τον βοήθησαν να παίξει αυτό το παιχνίδι εις βάρος της Νίκης.
Ο κ. Γιδόπουλος το μόνο που έκανε ήταν να φορτώσει στη Νίκη, μόνο με χρέη. Ο άνθρωπος δεν είχε ποτέ λεφτά και χρησιμοποίησε τη Νίκη για να βγάλει χρήματα. Το θέμα όμως είναι αυτοί που τον έφεραν και τον συντηρούσαν σ' αυτή τη θέση.
Γιατί πως βρέθηκε στο Βόλο η Νίκη;
Που βρήκε λεφτά ο Γιδόπουλος;
Αφήστε τον να κάνει δηλώσεις και να το παίζει σκληρός. Όταν φτάνει μπροστά στη δικαιοσύνη αλλάζει στάση. Πρόσφατα η δικηγόρος του μου πρότεινε συμφωνία...
Ένα χρόνο μετά ο κόσμος αντιμετωπίζει τους υπεύθυνους της καταστροφής της Νίκης σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Αυτή η στάση μ' έχει προβληματίσει και θα παίξει σημαντικό ρόλο στις μελλοντικές μου αποφάσεις που αφορούν τη σχέση μου με την ομάδα.
Είναι παθογένειες εσωτερικές, είναι δικά μας προβλήματα, αλλά από την άλλη πλευρά ποιος να κάτσει να ασχοληθεί μ' έναν τύπο γραφικό που χρωστάει της «Μιχαλούς» και λέει πως έβαλε εκατομμύρια.
Απορώ ειλικρινά, πως του δίνουν και βήμα. Διάβασα μία δήλωσή του να πληρώσει, λέει η ΠΑΕ τα χρέη μου. Ο άνθρωπος είναι σε κατάσταση ημίτρελου.
Υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι του δίνουν και βήμα να βγει να πει τη σαχλαμάρα του. Να πει τι;
Αντί να πει πως είμαι ξεφτίλας και χρωστάω της «Μιχαλούς» και ήρθα εκεί να πάρω και μεροκάματο κάνει και δηλώσεις έχοντας απαιτήσεις. Αυτό είναι τσίρκο.
Αλλά ξέρετε καμιά φορά, η δημοσιογραφία αρέσκεται να αναπαράγει τέτοιου είδους κουτσομπολιά και τέτοιους γραφικούς τύπους νομίζοντας πως κάνουν έξυπνη δημοσιογραφία.
Δεν μπορούν να καταλάβουν πως αυτοί που κάνουν τέτοιου είδους δημοσιογραφία μοιάζουν μ' αυτούς από τους οποίους παίρνουν συνέντευξη και τους δίνουν και βήμα.
Για τον αν μπορεί η Νίκη να ανταπεξέλθει στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει...
Αν η Νίκη αντιμετωπίζονταν όπως όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Όμως, δυστυχώς κανείς δεν δέχεται κανέναν διακανονισμό προφανώς εκτελώντας εντεταλμένη υπηρεσία για να μας «γονατίσουν».
Δεν υπάρχει πίστωση χρόνου. Όλοι τα θέλουν εδώ και τώρα.
Για την πληρωμή της προσφυγής του Ματίας Όλιβερ...
Ευχαριστώ και δημόσια τη Λέσχη Φίλων της Νίκης όπως και προσωπικά τον Άκη τον Μπούκλα για την πρωτοβουλία να μαζέψουν κάποια χρήματα και να συνδράμουν ώστε να  πληρωθεί το χρέος της προσφυγής. Εγώ βλέποντας την κίνηση και μόνο δεν σκέφτηκα δευτερόλεπτο αν θα βάλω τα υπόλοιπα χρήματα ώστε να πληρωθεί.
Για την υπόθεση της καταγγελίας των ...ανώνυμων εφοριακών
Νομίζω ο κ. Τσαμπρινός ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του επί του θέματος. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η χρονική περίοδος της καταγγελίας.
Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν τη Νίκη Βόλου στη Super League. Μη ψάχνετε τους εχθρούς έξω από την ομάδα. Αυτούς που είχαν μάθει να ζουν εκμεταλλευόμενοι την αγάπη του κόσμου για την ομάδα, τους χαλάσαμε τη δουλειά και κάνουν τα πάντα για να μην προχωρήσει η ομάδα.
Υπάρχουν τσιράκια που για μεροκάματα των 50€ χτυπάνε την ομάδα. Απέναντι σ' όλα αυτά έχω δείξει δύναμη και πίστη και πλέον τους ξέρω όλους αυτούς, έναν – έναν. Πιστεύω πως το τέλος θα είναι νικηφόρο και στο τέλος θα ξεκαθαρίσουμε μ' αυτά τα τσιράκια. Η εξυγίανση θα γίνει σ' όλα τα επίπεδα.
Η Νίκη προχωράει. Δε σταματάει και νομίζω πως θα τερματίσει νικηφόρα.
Για τον κόσμο της Νίκης...
Αυτή η ομάδα έχει πιστούς φιλάθλους. Η αγάπη του κόσμου για την ομάδα είναι μεγάλη και είναι πρωτοφανές που αυτός ο πυρήνας διατηρήθηκε παρά ότι δεν είχε επιτυχίες.
Για τη δήλωση του κ. Σάμιου...
Είναι πρόεδρος και είπε τους παίκτες του «πουλημένους». Αυτό δύο τινά μπορεί να σημαίνει: Ή ότι έχουν παίξει με μειωμένη απόδοση σε κάποιο παιχνίδι ή ότι έχουν εξτρά κίνητρο για να χτυπήσουν κάποιο άλλο.
Πρέπει ο κ. Σάμιος να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης, τι ακριβώς εννοούσε.
Γιατί αυτή η δήλωση έγινε πριν το παιχνίδι με τη Νίκη. Οι παίκτες του, μπορεί σε κάποιο παιχνίδι να ήταν πιο χαλαροί;
Ο Αθλητικός Εισαγγελέας έπρεπε ήδη να έχει επέμβει. Οι δηλώσεις του εμένα με προβληματίζουν και με ανησυχούν.
Για τις δηλώσεις του κ. Βελλή...
Τον εκτιμώ και είναι από τους ανθρώπους που έχουν ματώσει οικονομικά. Όμως δεν μπορεί να ρίχνεις πάντα το φταίξιμο αλλού όταν η ομάδα σου δεν πετυχαίνει.
Εγώ έχω ένα πράγμα να ρωτήσω στον κ. Βελλή; Που έφταιξε η διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;
Ο διαιτητής έφταιξε που ο παίκτης του έστειλε την μπάλα στα περιστέρια;
Ή προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα για τους επόμενους αγώνες;
Ίδιες δηλώσεις έκανε και στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου και αυτές οι δηλώσεις τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
Μόνο καλό δεν κάνουν αυτού του είδους οι δηλώσεις που δυναμιτίζουν καταστάσεις και πυροδοτούν αντιδράσεις.
Για τη διαιτησία...
Από την αρχή έχω κρατήσει τη στάση που είχα δηλώσει πως θα κρατήσω. Κανείς και τίποτα δεν θα με έκανε να αλλάξω στάση. Δεν μετανιώνω.
Για την πίστη του στη Νίκη Βόλου...
Και στο ρεπό θα κερδίσουμε. Ο Θεός τελευταία την θέλει αυτή την ομάδα. Εγώ πίστευα στην ομάδα ακόμα κι όταν ήμασταν στην 11η θέση και πιστεύω πως θα ανέβουμε κατηγορία μέσα από ισοβαθμίες.
Αν δεν συμβεί, αυτό τα μπαράζ δεν τα φοβάμαι. Και πέρυσι μέσα από τα μπαράζ βγήκαμε κατηγορία.
Αν θα παραμείνει στη Νίκη Βόλου σε περίπτωση που η ομάδα δεν ανέβει Σούπερ Λιγκ...
Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να σκέφτομαι πως δεν θα ανέβουμε κατηγορία. Αυτή η κουβέντα θα γίνει στο τέλος της χρονιάς με καθαρό μυαλό και νηφαλιότητα, ξέροντας πλέον του τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Για την εγγυητική και τις προσφυγές...
Οι προσφυγές θα καλυφθούν όμως, δεν προτίθεμαι να καλύψω την εγγυητική. Σε μία συγκέντρωση που κάναμε εκπρόσωποι συνδέσμων και άλλων φορέων της Νίκης Βόλου είχα επισημάνει αυτή την πρόθεσή μου. Θεωρώ άκομψο και περίεργο από την ΕΕΑ να τιμωρεί μία ομάδα με την βαρυτέρα των ποινών και σε άλλες ομάδες να επιβάλλεται ποινή προστίμου. Το καλύτερο θα ήταν να την καλύψουμε και να μην έχουμε κανένα θέμα.
Η Νίκη δεν είναι μικρή ομάδα. Υπάρχουν κάποιοι που τη θέλουν μικρή. Έχουμε όραμα να κάνουμε τη Νίκη μεγάλη όπως της αξίζει. Πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να ξεφύγουμε από τη μιζέρια. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα της Μαγνησίας. Πρέπει να ξεφύγουμε από τα στενά πλαίσια των 12 τετραγωνικών. Πρέπει αυτό να το καταλάβουν οι φίλαθλοι μας και να μην περιορίζουν τη Νίκη στη Νέα Ιωνία. Πρέπει να δημιουργήσουμε νέους φιλάθλους. Πρέπει να κερδίσουμε φιλάθλους απ' όλες τις περιοχές. Έτσι μόνο μπορείς να γίνεις μεγάλη ομάδα. Εμείς το πιστεύουμε, πρέπει να το πιστέψει κι ο κόσμος.
Το μήνυμα του Ανδρέα Πάτση...
Πίστη, πάθος, δύναμη και ο στόχος θα πραγματοποιηθεί. Χρειάζεται πίστη. Αν πιστεύουμε ο στόχος έρχεται πιο κοντά.

πηγή:goalpost

12 σχόλια :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααα...ωστε και οι δημοσιογραφοι τωρα περνουν πρωτοβουλιες για να πληρωθουν οι παιχτες....γιατι καποτε αυτοι οι δημοσιογραφοι δεν επερναν τις οιδιες πρωτοβουλιες και το κανουν τωρα...γιατι τοτε(λεω για πιο παλια χρονια) οχι πρωτοβουλιες δεν επερναν αλλα εβριζαν και δυσφημουσαν τους ποδοσφαιριστες στα μεσα ενημερωσης....εδω στη νεα ιωνια δεν ξερεις απο που θα σου ερθει....αρε λαμογια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προφανως για να μην κανετε την αναρτηση των σχολιων μου για το θεμα με τους δημοσιογραφους και τις πρωτοβουλιες στο να μαζεψουν λεφτα για να πληρωθουν προσφυγες ποδοσφαιριστων οπως λεει στο παραπανω κειμενο σας...και γενικοτερα ολου το κειμενου που αναρτησα πριν απο καποιες ωρες σημαινει οτι ειστε και εσεις οι ιδοιοι μεσα στην διαπλοκη και ιδιοτελεια....για αυτο σας λεω το εξης...μην απειλειται με τα αρθρα σας καποιους(τους δηθεν νικαρες)γιατι απο εδω και στο εξης αν δεν βγει η ομαδα ολοι η νεα ιωνια θα μαθει για το ποιον σας και καλα θα κανετε να πατε να κρηφτητε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν είμαστε όλη την ώρα μέσα. δεν κόβουμε κανένα μήνυμα φυσικά.το έχουμε ξαναπεί ότι δεν είμαστε δημοσιογράφοι αλλά φίλαθλοι της Νίκης Βόλου που βοηθάμε και εμείς και κάνουμε μια μικρή προσπάθεια πάντα μόνο για τη Νίκη Βόλου. Εσύ που υποστηρίζεις τους δήθεν νικάρες και που κόπτεσε να πάς να τους ζητήσεις τα λεφτά που φάγανε. γιατί όλη η Νέα Ιωνία δεν θα κυνηγάει εμάς αλλά εσένα με τις ηλιθιότητες που γράφεις. το πρόβλημα σου είναι να μάθεις ποιοί είμαστε εμείς η να βρείς ποιοί είναι αυτοί που κατέστρεψαν την ομάδα και τη φτάσανε εδώ. εκτός αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς ή κανένα παπαγαλάκι όπως είπε ο πρόεδρος που πέρνει μεροκάματο

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ;;; ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΝΙΚΑΡΕΣ" ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!
      ΟΙ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΔΗΛΑΔΗ; ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΙ "ΝΙΚΑΡΕΣ" ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ;;; ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;;;
      ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;;; ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΟ;;; ΝΤΡΟΠΗ!!!

      Διαγραφή
  4. εσυ φιλε ΤΣΟΥΣΚΕΣ διαβασε την απαντηση του απο κατω σου(nikh bluewhitepassion)προσεκτικα....αυτο που καταλαβα εγω ενω εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι μαλλον ο απο κατω σου ειναι πιο παλιος απο εσενα και καταλαβε για ποιους λεω....οσο για τον πιο υποστηριζω...μονο την ιδεα του τι συβολιζει ο αγγελος στη φανελα..ααα και για να τελειωσω με μια παροιμια(οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται)η να στο πω και πιο μοντερνα(να τη φερει πισω...η...να την αφησει και να φυγει)διαλεξε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν΄ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!
      ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ... ΠΟΙΑ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ...
      ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
      ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Τ-Ε-Λ-Ο-Σ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

      Διαγραφή
    2. αερολογιες.....εεεε...καλα θελω πραγματικα οσο τιποτε αλλο τελικα να βγει η ομαδα μας..και να σας δω του χρονου(σας ξερουμε ολοι ποιοι ειστε)που θα σκοτωνεστε για το ποιος θα ειναι στο προσκηνιο της ενημερωσης(για το μεροκαματο παντα)και καποιοι ισως και αρκετοι απο εσας που θα φατε πορτα να δουμε τι θα λετε και θα γραφετε για αυτους που τωρα τους αποθεωνετε......

      Διαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ... "ΠΟΡΤΑ"!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ "ΚΑΡΦΩΣΕΙ" Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!
    Α... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ... ΚΡΙΜΑ... ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοιταξτε παλικαρια...για να τελειωνουμε....εγω ξερω ποιοι ειστε...εσεις δεν ξερετε ποιος ειμαι,τι ειμουν και τι εξακολουθω να ειμαι στην ομαδα....οσο για τον προεδρο πρωτος εγω λεω να ηγητε της ομαδας και του χρονου..λαθος εχετε καταλαβει..η μαλλον κανετε πως καταλαβενετε...και να σας πω και το αλλο...μαλλον φοβαστε μην φυγει ο προεδρος και ερθουν ετσι τα πραγματα και αναγκαστειτε εκει που φτυνατε να γλυφετε.....για να δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΦΤΥΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΓΛΥΦΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΗΤΕ ΜΕ ΠΑΤΣΗ ΗΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΗΓΗΤΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΣΥ ΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕΝΑΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ! ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΨΑΝΕ.

      Διαγραφή
  7. καλυτερα να διαλυθει η ομαδα ε.......αρε λεβεντες....προτιματε να διαλυθει η ομαδα για να μην αναγκαστητε να χειροκροτατε παλι αυτους που ολο αυτο τον καιρο βριζετε...αυτα κανετε καιρο τωρα....οσο για το παρελθον...μια ομαδα χωρις παρελθον δεν εχει ουτε παρων ουτε μελλον...και στο παρελθον ειναι και οι καλες και οι κακες στιγμες...αλλα οπως παντα και παντου εσεις μονο στις καλες εμφανιζεστε και δηλωνετε νικη...στις κακες(που δεν υπαρχει και χρημα)κρατατε αποσταση μεχρι να δειτε (φως).......

    ΑπάντησηΔιαγραφή