Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Με Κοντοδήμο για τα... μπαράζ ανόδου!!!

Το παιχνίδι της χρονιάς παίζει αύριο στο Πανθεσσαλικό η Νίκη, η οποία αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, θέλοντας να πάρει τους τρεις βαθμούς για να πάει με... "αέρα" ανόδου στα μπαράζ!
Οι "κυανόλευκοι" του Απόστολου Χαραλαμπίδη, ξέρουν ότι είναι καλύτεροι και ότι με την συμπαράσταση του υπέροχου κόσμου τους, θα πάρουν αυτό που θέλουν!
Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την Νίκη από την ξέφρενη πορεία της, τίποτα και κανένας...

Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο, είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και θα διεκδικήσει την άνοδό της, για μία ακόμα φορά μέσα από παιχνίδια μπαράζ.
Ο Δημήτρης Κοντοδήμος είναι και αυτός στην διάθεση του προπονητή του για το κρίσιμο ματς, ενώ εκτός είναι μόνο οι Τάντιτς και Ριζογιάννης που συμπλήρωσαν κάρτες, οι οποίοι φυσικά θα είναι κανονικά στην διάθεση της ομάδας τους στα παιχνίδια μπαράζ!
Η αποστολή ΝΙΚΗς: Βούρας, Καρακούτσης, Βέρτζος, Σαμαράς, Ψιάνος, Καρατζάς, Παπαδόπουλος, Κοντοδήμος, Σκούφαλης, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Λαλίν, Φλίγκος, Χατζής, Παππάς, Ουέλινγκτον, Τζιώρας, Πιτταράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου