Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Σάμιος: Μου είπαν ότι κάποιοι από τους παίκτες μας πουλάνε παιχνίδια

Ο κυριακάτικος αντίπαλος της Νίκης Βόλου είναι η Δόξα Δράμας και η διαμάχη προέδρου -παικτών,απο χθές έχει αρχίσει,μαζί στο χορό ακολουθούν και οι φίλαθλοι.

Μια απίστευτη ατάκα του προέδρου της ΠΑΕ Δόξας Δράμας είναι ικανή να βάλει... βόμβα στα θεμέλια της ομάδας. Ο Θανάσης Σάμιος είχε το βράδυ της Τετάρτης (15/5) συνάντηση με περίπου 50 μέλη της Λέσχης Φίλων Δόξας και αφού ξεκαθάρισε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportdrama.gr είπε:

«Μου είπαν ότι κάποιοι από τους παίκτες μας που τους πληρώνω πενηντάρια πουλάνε παιχνίδια»!
Ο πρόεδρος των «μαυραετών» δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω στο θέμα, όμως αυτά τα λόγια από μόνα τους είναι ικανά για να προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις εντός της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Σάμιος είπε:
«Έχω αηδιάσει από αυτά που βλέπω από το ποδόσφαιρο και ήρθα εδώ για να σας πω ότι φεύγω από το ποδόσφαιρο και θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά. Εγώ θεωρώ επιτυχία ότι αυτή η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά όπως και ο Ολυμπιακός. Πήρα μια ομάδα μέσα στα χρέη και κατάφερα να μην χρωστάει τίποτα. Είμαι στην Αθήνα και από απόσταση προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο γίνεται. Στερήθηκα τα παιδιά μου, έχω βάλει πολλά λεφτά στην ομάδα. Είμαι πρόεδρος πληρώνω και δεν έχω καμιά υποχρέωση να έρθω εδώ στην ομάδα. Εσείς έχετε υποχρέωση να είστε εδώ κοντά στην ομάδα. Έχω και εγώ όπως όλος ο κόσμος προβλήματα οικονομικά και δεν μπορώ πλέον να την πάω μόνος μου. Το ανήγγειλα πριν από ένα μήνα ότι η ομάδα είναι στην διάθεση του κόσμου. Έχει εμφανιστεί ο κ. Κούλης Γρηγοριάδης με ένα πλάνο, το οποίο δεν το έχω καταλάβει και του ζήτησα να μου το κάνει εγγράφως και να το θέσω ενώπιων σας. Δεν βλέπω κανέναν άλλο. Εγώ μέχρι το καλοκαίρι θα φύγω. Ζήτησα από τον Αντώνη Κασδοβασίλη να αναλάβει πρόεδρος και δεν θέλει. Θέλει να φύγει μαζί μου. Μου είπαν ότι κάποιοι από τους παίκτες μας που τους πληρώνω πενηντάρια πουλάνε παιχνίδια. Εγώ δεν είμαι εδώ, δεν μπορώ να ελέγξω. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Ας πούμε ότι εγώ απέτυχα, δεν πήγα την ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έμεινε στην Σούπερ Λίγκα. Για τα αθηναϊκά δεδομένα όμως έχω κάνει άθλο. Αλλά όταν βγήκαμε Α’ εθνική δεν υπήρχε κόσμος. Είναι 1000 άτομα ο πυρήνας της ομάδας και εγώ την έφαγα την μούφα ότι εδώ υπάρχει κόσμος. Δεν υπάρχει κόσμος».

πηγή: sportdrama.gr

1 σχόλιο :