Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αγγελής: «Προτεραιότητα για τον Βούρα η ΑΕΚ»

Αγγελής: «Προτεραιότητα για τον Βούρα η ΑΕΚ» | onsports.gr
Στόχος της ΑΕΚ ο Ηλίας Βούρας
Για ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πλάνο από πλευράς ΑΕΚ και Δημήτρη Μελισσανίδη έκανε λόγο ο μάνατζερ Βαγγέλης Αγγελής, που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον πελάτη του Ηλία Βούρα.
Ο γνωστός ατζέντης σε δηλώσεις του στον Sentra 103,3 τόνισε πως το πλάνο της ΑΕΚ είναι ελκυστικό, όπως του το μετέφερε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ενώ είναι δέλεαρ
για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε μια υγιή ΑΕΚ, ακόμη και στη Γ’ Εθνική.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγγελή:
Για το αν ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Β’ Εθνικής μπορεί να παίξει στην Γ’ Εθνική λόγω ΑΕΚ: «Έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν ο Ηλίας φέτος και υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες. Μετά τα πλέι οφ θα τα δούμε όλα, γιατί τώρα μένει προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Νίκη Βόλου. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Είχα μια επαφή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και μου εξέφρασε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.
Κι από εμάς υπάρχει ενδιαφέρον να συνεργαστούμε γιατί η ΑΕΚ είναι από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα με εκπληκτικό κόσμο και αν αναλάβει ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι μεγάλο δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν τον ενδιαφέρει τον Ηλία αν θα είναι στη Γ’ Εθνική. Θα παίζει σε γεμάτο γήπεδο και η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα πόσω μάλλον με τον Μελισσανίδη πρόεδρο».
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Αστέρα Τρίπολης ή τον Παναθηναϊκό: «Όχι, όχι. Υπάρχει μια επαφή από την Ξάνθη και τον Πανθρακικό, ενώ υπήρξε μικρό ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση που έμενε ο Γιώργος Δώνης. Μακάρι και η Νίκη Βόλου να είναι του χρόνου στη Super League. Προτεραιότητα μας είναι η ΑΕΚ, που προσφέρει τετραετές συμβόλαιο, αλλά συζητάμε κι άλλα πράγματα».
Για το πλάνο που έχει η ΑΕΚ: «Μου το ανέπτυξε ο φίλος μου ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Και τέτοιο πλάνο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και μακάρι να γίνει. Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει από το μηδέν και στόχος τους είναι να οργανώσουν τις ακαδημίες όπως στο εξωτερικό. Εκεί θα δώσουν βάρος, αλλά και στο σκάουτινγκ, που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Οι στόχοι που έχουν βάλει σε παίκτες, χωρίς να σας πω ονόματα, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε μικρές ηλικίες στη Super League. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον Νίκο σε σύντομο χρονικό διάστημα».
Για το αν ο ίδιος είναι ΑΕΚτζής: «Δεν μπορώ να πω αν είμαι ΑΕΚτζής. Έχω και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και θα λένε διάφορα. Απλά θέλω να πω πως θα είναι καλό για όλο το ποδόσφαιρο να βρει τον δρόμο της η ΑΕΚ».
πηγή: onsports.gr

1 σχόλιο :

  1. Εξαιρετική επιλογή για την ΑΕΚ ο Ηλίας, φυσικά και για τον ίδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή