Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Καταγγελία - "φωτιά" της Παναχαϊκής!!!

 Παναχαϊκή: Καταγγελία για Ζαφειρόπουλο και Τσεμπερίδη! | onsports.gr
Ο Τσεμπερίδης του Απόλλωνα...
«H ΠΑΕ Παναχαϊκή βρίσκεται στην ιδιαίτερα δύσκολη θέση να καταγγείλει τα εξής:
Ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών Νίκος Ζαφειρόπουλος και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Αλέξανδρος Τσεμπερίδης ενόχλησαν τηλεφωνικά ποδοσφαιριστές μας σε σχέση με τον σημερινό αγώνα Παναχαϊκή – Απόλλων Αθηνών.
Οι ποδοσφαιριστές μας προς τιμήν τους...
...γνωστοποίησαν στον προπονητή τους και στην διοίκηση αυτές τις ενοχλήσεις και το περιεχόμενο των συνομιλιών και η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα τιμήσει αυτήν τους την ενέργεια.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σέβεται ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων κ. Σταμάτη Βελλή και είναι βεβαία ότι όλα έγιναν εν αγνοία του και θα αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες της περιμένοντας την δική του αντίδραση.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει καμία διάθεση ούτε να ευνοήσει την ΠΑΕ Απόλλων ούτε κάποιον αντίπαλο της και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της να παίξουν όπως κάθε Κυριακή για την νίκη.
Τα τελευταία 5 χρόνια κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια να αλλάξουμε το παλαιό βρώμικο παρελθόν της ΠΑΕ Παναχαϊκή και το έχουμε πληρώσει με την μη άνοδο πέρυσι στην Super League και με βρώμικες διαιτησίες αλλά και σκόπιμες διακοπές αγώνων και μηδενισμούς που και φέτος μας στέρησαν την άνοδο.
Θα υποδεχθούμε την ΠΑΕ Απόλλων με τον πιο ζεστό τρόπο και θα την χειροκροτήσουμε τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας αν μας κερδίσει τίμια μέσα στο γήπεδο».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου