Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η βαθμολογία των play off

Στα play off θα ξεκινήσουν όλες οι ομάδες με έναν βαθμό,εκτός απο την ομάδα μας...
Η ειδική βαθμολογία των play off ανόδου:
1.Παναιτωλικός 1
2.ΑΕΠ Ηρακλής 1
3.ΑΣΚ Ολυμπιακός 1
4.Νίκη Βόλου 0

5 σχόλια :

  1. παναιτωλικος για πλακα ο 4ος!αν μπαιναμε ολοι με μηδεν ειμασταν το β φαβορι μετα τον παναιτωίκο(ηρθε η ωρα να ξεσπασει πιστευω ασχετα αν στα μεταξυ μας τον καναμε ρομπα).τωρα οταν το β φαβορι ξεκιναει με -1 απο ολους τοτε το α θα κανει παρτυ!ετσι το βλεπω εγω!γιατι τους αφησαμε να ισοφαρισουν σημερα δε μπορω να καταλαβω!δε βαριεσαι μπαλα ειναι!ολα για ολα τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω παναιτωλικο βλεπω να βγαινει.Και να νικουσαμε παλι 0 θα ειχαμε μαζι με αεπ και ολυμπιακος,παναιτωλικος 1.Οποτε εκει δεν χασαμε κατι,στην ουσια το Χ που φεραμε ευννοει τις γριες που ξεκινανε και αυτοι με 1 βαθμο.
      1 βαθμος παντως μας εδωσε εμας περισυ την ανοδο.Και ο ενας βαθμος ειναι πολυ σημαντικος..Αντε Νικαρα κοντρα σε ολους για την ανοδο!!

      Διαγραφή
  2. Ιδιως οταν εχουν ολοι απο 1.ποσους θα περασεις?σκεψου οτι καθε χ ειναι ηττα.ο αλλλος παει στους2.εγω γιατι νομιζω οτι θ ειχαμε ολοι μηδεν αν νικουσαμε.με 4 διαφορα παιρνει βαθμο καποιος.εμεις θα ειχαμε 3 διαφορα απο τους πανω με νικη με τον εργοτελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με 3 βαθμους διαφορα παιρνεις 1 βαθμο στα πλει οφ..παναιτωλικο και ολυμπιακο εχουμε διαφορα 5 βαθμους στη βαθμολογια αρα παιρνουν +1 απο εμας οπως και η γρια που εχει 3 βαθμους διαφορα απο εμας(68 βαθμοι εμεις αυτοι 71) και αρα παιρνουν και αυτοι +1 απο εμας.
      Αν νικουσαμε τον εργοτελη θα πηγαιναμε 70 βαθμους.Οι γριες με 71 δεν θα ειχανε το +3 διαφορα απο εμας αλλα ολυμπιακος και παναιτωλικος θα το ειχανε γιατι εχουν 73 και οι δυο αρα +3 διαφορα απο εμας που θα ειχαμε 70 και θα ξεκινουσαμε τα πλει οφ με 0 βαθμους εμεις και οι γριες και με +1 ο ολυμπιακος και ο παναιτωλικος.

      Διαγραφή
  3. Τους κερδίζεις μέσα και με χ έξω τους περνάς εκτός από ηρακλή που ο παναιτωλικός θα κερδίσει λογικά.Που είναι το δύσκολο; Άμυνα πλέον έχουμε σοβαρή. Ας έχουμε λίγη πίστη ρε παιδιά αυτοί δεν θα χάσουν βαθμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή