Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

STOP στους φιλοξενούμενους οπαδούς βάζει ο ΑΣΚ Ολυμπιακός

Τώρα... θυμήθηκε ο ΑΣΚ Ολυμπιακός να "σεβαστεί" την ιστορία του (;;;) και διάλεξε τον τρόπο: Να μην δεχθεί οπαδούς φιλοξενουμένων ομάδων στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο στην ουσία... φιλοξενείται!!!
Αυτό πάει να πει με απλά... Ελληνικά, ότι στο μεταξύ μας παιχνίδι ο κόσμος της Νίκης, δεν θα πάει στο Πανθεσσαλικό!!!
Αλήθεια, πως θα γίνει αυτό;
Αλήθεια, όταν οι "Ολυμπιακάρες"...
...έφερναν την Κασσάνδρα στον Βόλο, σεβάστηκαν την ιστορία τους;;
Έλεος πια με τον "φίλαθλο" Αχιλλέα Μπέο που προσπαθεί να αιματοκυλήσει στην κυριολεξία την πόλη!!!
Είναι δυνατόν να μην πάει ο κόσμος της Νίκης στο δικό του γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα;;;
Είναι;;;
Ας δούμε την ανακοίνωση της "κόκκινης" ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σεβόμενη την ιστορία της ομάδας και με γνώμονα πάντα το καλό της, ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων play off δεν θα δεχτεί οπαδούς των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτούς, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή τους".

11 σχόλια :

  1. Ναι αλλα δε θα ερθουν ουτε αυτοι.καλυτερα γιατι ουτε να τους βλεπω θελω ουτε να γινει κανα μπαμ και ειμαστε αδιαφοροι την προτελευταια αγωνιστκη και να βγαλουν κ γλωσσα.8χιλιαρικακια μονοι μας σε καθε αγωνα.παμε για 3ασσαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na doume autoi pos tha anevoun pano..dunamitizoun to klima k einai eis varos tous mou fainetai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na doume pos tha anevoun pano..dunamitizoun to klima k einai eis varos tous mou fainetai..sto spiti mas mesa kiolas,xaxa tha gelasoume tin tetarti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως αλλα με τετοια αποφαση προβλεπω επεισοδεια και εκτος αλλα και εντος γηπεδου στο μεταξυ μας...
    μακαρυ να επικρατησει η λογικη και η παε του ολυμπιακου να μην πολωσει αλλο το κλιμα στην ομορφη πολη μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κασσανδρες να χαιρεστε τα παντελονια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επειδη ξερουμε τη κοτουλες ειναι αυτες απο τη χαλκιδικη...μη διανοηθητε αυστριακοι να κανετε καμια βλαχομαγκια σε δικο μας παιχτη τη τεταρτη γιατι μετα δε θα μπορειτε να φυγετε,,,,ΝΙΚΑRA INDIANS RULES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα πανε Νικιωτες στον αγωνα της τεταρτης(ασκ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ)?????καλοοοοοο!!!!το αλλο με τον Τοτο το ξέρετε???????υ.γ :τωρα οι πασκινες δεν κόπτονται για την ομαλη διεξαγωγή του αγωνα κ την ηρεμια της πόλης???ουυυυστ κοπριτες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πως θα παμε ρε φιλε?με διακριτικα η αστυνομια θα ριξει δακρυγόνα και θα κανει συληψεις!καραγκιοζιλικια με κρυμμενα κασκολ στη ν.ιωνια δεν προκειται να κανουμε ποτε!

      Διαγραφή
  9. Μπραβο αχχιλεα καλα τα καταφερες θα κανεις αιματοκυλισμα στην πολη απο την επιλογη σου αυτη η αστυνομια δεν το καταλαβαινει?
    ενας εισαγγελεας να παρεμβει στις πρακτικες βιας του φιλαθλου... γιατι πρεπει να οδηγησουν τα μικρα παιδια να κανουν πολεμο περιμετρικα του πανθεσσαλικου?
    Γιατι αντι οι σκληροπυρινικοι οπαδοι να ειναι εντος του τερσστιου και ασφαλεστατου πανθεσσαλικου που με φιλαθλους των δυο ομαδων να κανουν γιορτη για το βολιοτικο ποδοσφαιρο να ταξιδεψει και παλι το μισος του αχχιλεα που εχει κανει τον ολυμπιακο την πιο μισητη ομαδα σε ολη την ελλαδα βλεπε λαρισα.πατρα.ηρακλη.αρη.καλλονη.παναιτωλικο παντου τον περιμενουν απο κατι τετοιες ενεργειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ.ΝΙΚΑΡΑ Α΄ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή