Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Το πάλεψε η Νίκη... 1-1 με μοιραίο τον Φλίγκο

Ισοπαλία στο ντέρμπι του Βόλου και αγωνία στο φινάλε | onsports.grΗ Νίκη το πάλεψε, προσπάθησε, έπαιξε για την τιμή της και τον κόσμο της, όμως άλλο ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τελείωσε δίχως νικητή...
Το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτή την άνοδο στην Super League, μετά το αποτέλεσμα στο "Καυτανζόγλειο" και τη νίκη του Ηρακλή επί του Παναιτωλικού!
Οι "κόκκινοι" ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με γκολ του Σολάκη, όμως η Νίκη έφερε το παιχνίδι γρήγορα στα ίσια με ωραία κεφαλιά του Άγγελου Βέρτζου, για να χάσει λίγο αργότερα την ευκαιρία του αγώνα με τον Κώστα Φλίγκο, όταν ο Σκούφαλης με τρομερή ενέργεια έβγαλε τον συμπαίκτη του φάτσα με το γκολ΄που όμως ποτέ δεν μπήκε.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν προηγήθηκε στο 20’ με τον Σολάκη, αλλά στο 24’ η Νίκη ισοφάρισε με τον Βέρτζο με τρομερή κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σκούφαλη. 
Στη συνέχεια η Νίκη  πίεσε κι έχασε την ευκαιρία του αγώνα με τον Φλίγκο, σε ανεπανάληπτο τετ - α- -τετ, μετά από ενέργεια του Σκούφαλη.
Αν η Νίκη πετύχαινε το γκολ, οπωσδήποτε θα αποκτούσε ένα τεράστιο προβάδισμα όσον αφορά το τελικό σκορ. Όμως...
Από την άλλη οι παίκτες του Βαζάκα είχαν δοκάρι στο 80΄ με τον Γιενγκά και την δική τους μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το ματς, αλλά το 1-1 διατηρήθηκε ως το τέλος.
Ντέρμπι ήταν από την πρώτη στιγμή το παιχνίδι στον Βόλο, με τον Ολυμπιακό να έχει μια ελαφρά υπεροχή κινήσεων, αυτός "καιγόταν" για τη νίκη, όμως και η Νίκη έψαχνε το γκολ. 
 Στο 30’ πάντως ο Κώστας Φλίγκος, θα το ξαναγράψουμε, έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Γκίτκο, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε με τα πόδια το κακό πλασέ του επιθετικού μας...
Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός είχε και την αμέριστη βοήθεια του διαιτητή Φωτιάδη, ο οποίος τον "έσπρωχνε" στα καρέ του Ηλία Βούρα! 
Χαρίστηκε στον Καπετάνο (δεν του έβγαλε την δεύτερη κάρτα), ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των "κόκκινων" και έδινε ανύπαρκτα φάουλ υπέρ τους. 
Οι συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Παπαδόπουλος (27’ Ριζογιάννης), Καρατζάς, Ψιάνος, Βέρτζος, Σκούφαλης, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Φλίγκος (60’ Ουέλινγκτον), Τάντιτς (74’ Τζιώτας), Λαλίν
Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Τσιάτσιος, Γκότοβος, Στογιάνοφ, Γουσούλης, Καπετάνος (75’ Ναντάγια), Πινδώνης, Μπολάτι (86’ Ογκουνσότο), Μπρέσκα (59’ Ανιέτε), Γιένγκα, Σολάκης

Κίτρινες: Σκούφαλης, Κοντοδήμος, Ουέλινγκτον, Γκότοβος, Γούσουλης, Τσιάτσιος, Καπετάνος.
Κόκκινες: Γουσούλης (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Φωτιάδης Φώτιος (Καστοριάς)
Βοηθοί: Πατράς (Μακεδονίας), Λιανός (Βοιωτίας)
4ος διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Εισιτήρια που κόπηκαν : 2356

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου