Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η Νίκη 10 -9 τον ΝΟΒΑ... έγινε το πρώτο βήμα!

Το πρώτο βήμα έγινε για την ανδρική ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου, η οποία νίκησε τον ΝΟΒΑ στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου με 10-9!
Οι "κυανόλευκοι" έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου τους, ήταν σε όλο το παιχνίδι μπροστά στο σκορ και τελικά πήραν την πολύτιμη νίκη...

Το νέο ραντεβού των φιλάθλων μας με την ομάδα πόλο, είναι προγραμματισμένο για το πρωί του Σαββάτου (11πμ), εκεί που η Νίκη θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Καρδίτσας.

Πολύ καλή απόδοση είχαν όλα τα παιδιά, με τον Αντίοχο να πετυχαίνει 2 τέρματα, τον Κουρτίδη 3,  τον αρχηγό μας, τον Ευαγγελινό 1, τον Καρκαλιάνο 3 και τον Παρασκευά 1.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 4-2, 2-5.
ΝΙΚΗ: Μητρούσης, Σκοτεινιώτης, Λέτσιος, Τζαμτζής, Μαυρατζώτου, Μάκος, Μπλάνας, Λ. Παρασκευάς 1, Αντίοχος 2, Ευαγγελινός 1, Κουρτίδης 3, Καρκαλιάνης 3, Κίτσιος, Καραγκούνης, Τσαβακατόπουλος.
ΝΟΒΑ: Λεβεντάκης, Βαμβουνάκης, Παρασκευόπουλος, Θ. Κόφφας, Πρωτοπαπαδάκης 2, Νικολάου, Χατζηιωάννου, Παπαγεωργίου, Μπαριωτάκης 2, Παπαδέας 2, Αυγουστιανάκης 2, Αθουσάκης 1, Βόντζος, Βοσινάκης, Γεωργιάδης.


2 σχόλια :

  1. Γνώστης του πόλο δεν είμαι όμως η ομάδα δείχνει πολύ καλή και είχε και κάποιες σοβαρές απουσίες σήμερα από ότι έμαθα.το σκορ ξεγελάει,προηγηθηκαμε 8-3 και 10-6 και αγχωθηκαμε ελάχιστα.σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που η ομάδα μου με γεμίζει και μου προσφέρει αθλητικό θέαμα σε πολλά σπορ και είμαι υπερήφανος που για το σύλλογο που υποστηρίζω εργάζεται ένας σπουδαίος άνθρωπος o κ.Τσαρνας.
    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον κ. Κώστα Τσαρνά και στον ακούραστο συνεργάτη του κ. Πέτρο Μπλάνα για την ομάδα που έχουν δημιουργήσει.
    Ενώ ο προπονητής κ. Σωτήρης Ζουμπουλιάς είναι ο προπονητής πάνω στον οποίο μπορούμε να κτίσουμε την "Αυριανή" ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.
    Τρομερό πάθος από τον κόσμο με το σύνθημα: ΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ να δονεί ΟΛΗ την Ν. Δημητριάδα.
    Την ομάδα της Καρδίτσας την νικήσαμε 17-1 και αύριο Κυριακή 23/06/2013 έχουμε τελικό με τον ΟΕΑΝΑΒ. Ραντεβού στο ανοικτό του ΕΑΚ για να υποστηρίξουμε τον Μεγαλύτερο Επαρχιακό Σύλλογο την ΝΙΚΗ της Καρδιάς μας
    Ζήτω η ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή