Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΟΕΑΝΑΒ 18-10 & ΛΑΜΙΑ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 8-5 (Φωτορεπορτάζ)

Στόχος επετεύχθει για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο πόλο. Η πρόκριση στην επόμενη φάση ήρθε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο τερματίοντας στην 1η θέση του 3ου ομίλου.
Μετά το 10-9 επί του ΝΟΒΑ την 1η μέρα των αγώνων και το χθεσινό σαρωτικό 17-1 επί της Καρδίτσας, ήρθε η σειρά του ΟΕΑΝΑΒ σήμερα το πρωί. Στα πρώτα δύο 8λεπτα έγινε ένα εκνευριστικό παιχνίδι με πολλές αποβολές παικτών και προπονητών.
Στα δύο τελευταία 8 λεπτα όμως η Νίκη κυριάρχησε και βύθισε τον ΟΕΑΝΑΒ στη πισίνα του κολυμβητηρίου του Βόλου και την δυέλισε με 18-10. Στα τελευταία 4 λεπτά χρησιμοποιήθηκαν και από τις 2 ομάδες παίκτες μικρής ηλικίας, αφήνοντας από την πλευρά της Νίκης Βόλου πολύ καλές εντυπώσεις (σκοράροντας κι όλας). Η ομάδα με τη νίκη της αυτή κλείδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Στον απογευματινό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στης 16:00 (έγινε αλλαγή ώρας) με αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας, παίχτηκε ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρές άμυνες αλλά με πάρα πολύ κακή διαιτησία για την ομάδα μας. Το τελικό 8-5 και η ήττα της ομάδας μας ήρθε στα δύο τελευταία 8λεπτα. Με πολλά παράπονη από την πλευρά της Νίκης Βόλου για τα ανάποδα φάουλ που σφύριζαν οι διαιτητές.
Στην Β' φάση του πρωταθλήματος της Β' εθνικής προκρίθηκαν η Νίκη Βόλου ως πρώτη στον όμιλο και με 2η τη Λαμία και 3η την ομάδα του ΝΟΒΑ. Εκτός επόμενης φάσης έμειναν η ομάδα του ΟΕΑΝΑΒ και η Καρδίτσα.
1. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 9
2. Ν.Ε.Λαμίας 8
3. ΝΟΒΑ 7
4. ΟΕΑ-ΝΑΒ 4
5. Κ.Ο.Καρδίτσας 0
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τους 2 σημερινούς αγώνες της Νίκης Βόλου:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΟΕΑΝΑΒ 18-10








ΛΑΜΙΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 8-5






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου