Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Σε περίοδο... εκλογών η "μαμά" Νίκη

"Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" στις 29-5-2013 και αποτελείται από τους Παρασκευόπουλο Παύλο, Καζεπίδη Ιωάννη, Μαστρογιάννη Παντελή και αναπληρωματικούς τους Παπαδήμο Ιωάννη και Δεληγιάννη Ελένη, ανακοινώνει ότι καθημερινά από το Σάββατο 1/6...
...μέχρι την Παρασκευή 7/6 στις ώρες 11:00-14:00 και 19:00-21:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" και:
1ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 8ης Ιουνίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και ώρα 10:00-20:00.
2ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
3ον) Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 14:00. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και την ημέρα των εκλογών".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου