Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Μόνοι στο... "σπίτι" με τον ΑΣΚΟ;


Την πρόθεση να μην ζητήσει εισιτήρια, επίσημα τουλάχιστον, από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, εξέφρασε με δηλώσεις του (σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο) ο φερόμενος "πρόεδρος" της ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός Καραγιάννης.

Ο "μπροστινός" του Αχιλλέα, είπε ότι αφού δεν ήθελε κανένα οπαδό αντιπάλου ομάδας στο Πανθεσσαλικό, στα πλέι - οφ, τόνισε ότι δεν είναι ...σωστό να ζητήσει επίσημα ως ΠΑΕ εισιτήρια από την Νίκη Βόλου!
Απλά αν η Νίκη θέλει να αφήσει μια κερκίδα για τον κόσμο του ΑΣΚΟ, ας την... αφήσει!
Εμείς γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης, έχει δηλώσει ότι εισιτήρια θα πάρει όποια ΠΑΕ ζητήσει επίσημα κάτι τέτοιο από την Νίκη.
Από την στιγμή λοιπόν που ο ΑΣΚΟ δεν έχει πρόθεση να ζητήσει επίσημα εισιτήρια από την ομάδα μας, τότε το Πανθεσσαλικό θα είναι... μπλε!!!
 

4 σχόλια :

  1. Ευκαιρία να γίνει ένα προσφυγικό γλέντι που θα εμπεδώσει σε όλους πώς αυτή η πόλη γαλάζια είναι όλη,την ώρα που οι δούλοι του α.μ θα μας κουνάνε το δάχτυλο για την κακιά νίκη που δεν κάθισε να χάσει και οι ακραιφνείς οπαδοί του ασκ (α χα καλό εεε;) θα επαναφέρουν το όραμα της παε φουφουτος βόλου 2013 βλέποντας τον σταδιακό αφανισμό του βρωμερου μορφώματος που υποστηρίζουν.σε αυτή την πόλη οπαδικα υπάρχουμε μόνο εμείς γι αυτό την κυριακή στο στάδιο θα υπάρχουμε μόνο εμείς.
    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα αμα χασουμε αυριο μην νομιζεις πως θα τα σταξει πολύς κοσμος για ενα αδιαφορο ματσ!πιο λιγο απο οτι ειχαμε με ηρακλη θα εχει!χαβαλες και βρίσιμο θα ειναι.τιποτα παραπανω!του χρονου τα καλυτερα...ελπιζω γιατι αλλοι εχουν τα λεφτα απ οτι ακουω!και ειναι προς νεα δημητριαδα!προσγειωμένοι να ειμαστε ωστε αν γινει το καλο το μπαμ να το χαρουμε περισσότερο!

      Διαγραφή
    2. ξενερωσα.... αλλα κομπλεξ δεν θα δειξω να ασχοληθω με τον ασκ... του χρονου ξανα

      Διαγραφή
    3. Μην ασχοληθείς πάνε να κάνεις μακια το χέρι του καρρα να γιάνει.

      Διαγραφή