Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Κλειστό το βόρειο πέταλο... μόνοι μας στο "σπίτι"

Επειδή έχει αναπτυχθεί - ως συνήθως - έντονη παραφιλολογία για την παρουσία των "κόκκινων" οπαδών την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, το "Κυανόλευκο Πάθος" σας ενημερώνει ότι: Τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, θα βγουν στην κυκλοφορία την Κυριακή τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι και θα τα προμηθεύεται ο κόσμος από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού, υπάρχει και η σχετική ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρός μας κ. Ανδρέας Πάτσης είχε δηλώσει: "Θα δώσω εισιτήρια, μόνο σε όποια ΠΑΕ μου ζητήσει κάτι τέτοιο επίσημα".
Τα λόγια του ήταν ξεκάθαρα και δεν καταλαβαίνουμε αυτή την... "ανησυχία" ορισμένων για τα εισιτήρια του Κυριακάτικου ντέρμπι.
Οι επίσημες οδηγίες της ΠΑΕ σχετικά με τα εισιτήρια είναι η απάντηση!
Επιτέλους η παραφιλολογία και το 'πεζοδρόμιο" πρέπει να σταματήσουν από τους γνωστούς "νικάρες" που τα γνωρίζουν όλα και έχουν άποψη για τα πάντα.
Βόρειο πέταλο λοιπόν κλειστό, τα εισιτήρια ελεύθερα να τα αγοράσει ο φίλαθλος κόσμος, τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα...


3 σχόλια :

  1. ASXHMA NEA GIA OLYMPIAKOUS KAI NIKIWTES POU ISWS APOLAUSOUME TO TELEUTAIO MAS DERBY...

    Άνθρωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού, έτσι λένε οι ίδιοι, δημιούργησαν το σωματείο στο ΒΟΛΟ που θα ονομάζεται ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ. Δεν έχουν καμία σχέση οι άνθρωποι με τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου ,όπως ισχυρίζονται δεξιά και αριστερά στα ΜΜΕ. Τυχαίο το γεγονός ίδρυσης με τη λήξη των play offs (ΜΗ) ανόδου!! Καμία σχέση, δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης μεταξύ Ολυμπιακού - Νίκης. Συμπτώσεις είναι όλα!

    Καλά νομίζουν πως απευθύνονται σε ηλίθιους; Σύμπτωση είναι ότι οι κύριοι του ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ είναι ΧΟΡΗΓΟΙ του Ολυμπιακού και της Νίκης;;; Σύμπτωση είναι και το συγκεκριμένο όνομα;;; Όχι, βέβαια!!! Γιατί δεν το ονομάσατε το αθλητικό σας σωματείο Αστέρας Βόλου;
    Μήπως δεν ταιριάζει με το Νίκη - Ολυμπιακός;;;

    OLOI MAZI NA DIALUSOUME TO TERATOURGHMA TOU DAFNWSTEFANWMENOU AGGELOU...

    VOLOSG1-SUGXWNEUSH POTE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MILAS ESY GIA SYNXONEYSH RE TARAMA? XAXAXAXAXA

      O OLYMPIONIKHS DEN EXEI SXESH ME PODOSFAIRO. APLA MERIKOI TO SYNTHROUN AYTO TO PRAGMA. EINAI GIA KARATE KAI POLEMIKES TEXNES APLA.

      OLOI MAZI POTE. ESEIS MPOREITE NA TH DEXTHTE ALLOSTE AKOMA MIA FORA TH SYNXONEYSH STO BOMO THS DOKSAS

      Διαγραφή
  2. Συμφωνω σε αυτα που λεει ο 'εχθρος' παραπάνω....
    δεν νομιζω να ειναι το ολυμπιονικης ομως....οχι οτι δεν θα μπορουσε....

    δυστυχως ή ευτυχως για εμας ακόμα και σε αυτη την περιπτωση παλι ΝΙΚΗ θα είμαστε.....

    φυσικα και δεν ειμαστε προβατα και χαζουληδες....

    ΝΙΚΗ ΘΥΡΑ -3- VOLOS FANS

    ΑπάντησηΔιαγραφή