Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Κι αν δεν σε δω... πάλι ΝΙΚΗ θα τραγουδώ!!!

Διπλό ελπίδας για Ηρακλή, 1-0 τη Νίκη | onsports.grΤην πρώτη της ήττα στην διαδικασία των play-off γνώρισε η Νίκη, που έχασε με 0-1 από τον Ηρακλή, που διατήρισε τις όποιες ελπίδες του για άνοδο...  
Οι "κυανόλευκοι" του Απόστολου Χαραλαμπίδη στάθηκαν μεν άτυχοι, ήταν δε κακοί στο α' μέρος, κάνοντας τραγικά λάθη, ένα απ΄ αυτά και το γκολ που έδωσε τους τρεις πόντους στον κακό Ηρακλή.
Λάθη επί λαθών από πλευράς Νίκης, η οποία βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ όταν σε σουτ του Ριζογιάννη ο γκολκίπερ του Ηρακλή είπε "όχι" και στην επαναφορά ο Τάντιτς ήταν οφσάιτ...
 Ο Ηρακλής ο οποίος στα πρώτα του δύο παιχνίδια δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό γνωρίζοντας δύο ήττες από Ολυμπιακό  και Παναιτωλικό, κατάφερε να κερδίσει την δική μας ομάδα χωρίς φυσικά να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων...
Ο Ηρακλής έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για να μείνει ζωντανός στη "μάχη" της ανόδου και παίρνοντας τη νίκη,έτσι όπως την πήρε, διατηρήθηκε "ζωντανός".
Η ομάδα μας έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι και σίγουρα αδικείται από αυτό το σκορ καθώς έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.
Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς προηγήθηκε με τέρμα του Σιατραβάνη. 
Από εκεί και πέρα, αποφάσισε να συγκεντρωθεί στα αμυντικά της καθήκοντα και παρά του ότι απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις, κράτησε το μηδέν για να πάρει τη σημαντική αυτή νίκη.
Στις καθυστερήσεις η Νίκη είχε δοκάρι με τον Τάντιτς, ενώ στη συνέχεια ο Σκούφαλης από πολύ κοντά είδε το σουτ του να κοντράρει στα σώματα χάνοντας ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία για να γίνει το 1-1. 
Με αυτό το αποτέλεσμα, η Νίκη ουσιαστικά μένει εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς, καθώς παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς... 
Ήταν η πρώτη ήττα του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον "κυανόλευκο" πάγκο!!!
Το αποτέλεσμα αποτελεί μία "μαγική εικόνα" βάση της εικόνας των δύο ομάδων, ενώ ο τραυματισμός του Δημήτρη Σαμαρά άλλαξε τα σχέδια του "κυανόλευκου" τεχνικού...
Με κεντρικούς αμυντικούς τους Χατζή και Ριαζογιάννη, η Νίκη πάλεψε και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα...
Όμως... το γκολ δεν ήρθε ποτέ!
Στο τέλος οι οπαδοί της Νίκης τραγουδούσαν  για την ομάδα μας, ορισμένοι μάλιστα μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες μας, σαν να ήμαστε... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Συγκινητικές στιγμές...
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Παπαδόπουλος (61' Φλίγκος), Σαμαράς (43' λ.τ Ουέλινγκτον), Ψιανός, Χατζής, Σκούφαλης, Ριζογιάννης, Πορτουλίδης, Κυριάκος, Τάντιτς, Λαλίν (77' Τζιώρας).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Φερνάντεζ, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Στεφανίδης (64' Σαράφογλου), Σιατραβάνης (80' Ισαάκ), Κιρόφσκι, Γ. Παληγεώργος, Σαββίδης, Νατσούρας (69' Τσερκέζος), X. Παληγεώργος.

Κίτρινες: Ψιάνος, Βαγγελόπουλος, Ισαάκ.

Διαιτητής: Ανούσος Νικόλαος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος Τρύφων (Αρκαδίας), Παλαμίδας Γεώργιος (Λακωνίας)
4ος διαιτητής: Τζήλος Αθανάσιος (Λάρισας)

*Εισιτήρια που κόπηκαν: 2093

2 σχόλια :

  1. Είμαστε τρελοί ρε λέμεεεε. Αυτοι ειναι οι αληθινοι μαγκες. Ανατριχιλα μονο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα ειναι τα αλανια μας....

    Παιδια προσοχη ηδη ξεκινησαν οι κασσανδρες μια βδομαδα πριν το ντερμπυ. Και ο γνωστος φιλαθλος και ο κωστουλας ειπε 2-3 φορες καταλαθος και καλα ''εχουμε τρια ματς στην εδρα μας''. Μην αναπαραγεται κανενα απο τα ψεμματα τους. Εμεις απλα θα παμε την κυριακη στο γηπεδο να ενισχυσουμε την ομαδα μας και να την χειροκροτησουμε οπως καναμε και χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή