Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Έμεινε ακόμα "ζωντανή"...

Χ-αμένοι και οι δυο στο Πανθεσσαλικό | onsports.gr
Ο Άγγελος Βέρτζος ισοφαρίζει με κεφαλιά...
Η Νίκη ήθελε, ήξερε ότι "έπρεπε" να μπει με το... δεξί στα πλέι οφ, όμως στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται ό,τι θέλεις!
Πόσο μάλλον όταν δέχεσαι γκολ - προσφορά της ομάδας και όταν δεν καταφέρνεις να ισοφαρίσεις με τον ίδιο τρόπο.
Τελικά η Νίκη όμως απέδειξε ότι είναι εφτάψυχη, αφού ισοφάρισε την στιγμή που όλα έδειχναν ότι είχαν χαθεί!
Τα πάντα ίσως να ήταν διαφορετικά αν ο διαιτητής καταλόγιζε το πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σκούφαλη, αν δεν γινόταν το απίστευτο λάθος από Βέρτζο και... λίγο από Βούρα στην φάση του γκολ του Καμαρά, αν ο Χάρης Παππάς εκμεταλλευόταν το "δώρο" των αντιπάλων του και ισοφάριζε το παιχνίδι από το πρώτο κι όλας μέρος, αν ο Λαλίν δεν πετούσε στα "σκουπίδια" μία τεράστια ευκαιρία να φέρει νωρίς στο β΄ μέρος το ματς στα ίσια...
Με το "αν" όμως κάνουμε μόνο επισημάνσεις!
Όπως μία επισήμανση είναι η απουσία του Νίκου Πουρτουλίδη στο α 45λεπτο... Χατζής και Ριζογιάννης δεν μπόρεσαν να περάσουν τις μπαλιές προς την επίθεση, εκεί που ο Φλίγκος δεν μπόρεσε να φανεί, όπως όμως και ο αντικαταστάτης του Άλαν Λαλίν, που φάνηκε μόνο στην φάση του γκολ που έχασε... Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του, έκανε αισθητή την παρουσία του στα καρέ της Νίκης στο 9’ όταν ο Μπακάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ηλία Βούρα με «κεραυνό» μέσα από την μικρή περιοχή, η φάση όμως έγινε από καταφανέστατο οφσάιτ του Καμαρά το οποίο δεν σημειώθηκε ποτέ... 
Στο 13’  έγινε η ζημιά, αφού ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε τα απανωτά λάθη της άμυνας και άνοιξε - αναπάντεχα -  το σκορ. 
Ο Παναιτωλικός από το σημείο εκείνο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχε απλά μια φλύαρη υπεροχή.
Αν ο Χάρης Παππάς ήταν περισσότερο εύστοχος ή ακόμα και... τυχερός λίγο αργότερα, η Νίκη θα ισοφάριζε το παιχνίδι!
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προσπάθησε να βοηθήσει τη Νίκη από τον πάγκο και τα κατάφερε με την είσοδο των Λαλίν και Πουρτουλίδη, κάτι που είχε αποτέλεσμα όμως μετά το 75’ του αγώνα. 
Η ομάδα μας έγινε πιο πιεστική και κατάφερε τελικά στο 83’ να φτάσει στην ισοφάριση, από στημένη φάση. 
Ο Κυριάκος εκτέλεσε κόρνερ, ο Βέρτζος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και κατάφερε με κεφαλιά να «γράψει» το 1-1, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό στο «Πανθεσσαλικό» και εκ πρώτης όψεως, μάλλον δεν ευνόησε καμία από τις δυο ομάδες.
Η Νίκη Βόλου πήρε μεν τον πρώτο της βαθμό στα play off, την ώρα που ο Παναιτωλικός έφτασε στους 2, και θα πάει ως τυπικά φιλοξενούμενη στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό με στόχο τους τρεις βαθμούς για να τον «πιάσει» στη βαθμολογία. 
Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός αν νικήσει τον Ηρακλή στο Αγρίνιο θα μείνει «ζωντανός» και παράλληλα θα βγάλει οριστικά εκτός παιχνιδιού τον «Γηραιό».

Οι συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Χατζής (46' Πουρτουλίδης), Ριζογιάννης, Σκούφαλης, Παππάς (68' Τάντιτς), Κυριάκος, Φλίγκος (46' Λαλίν).
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Μελισσάς, Κούσας, Ιωάννου, Τζούνιορ, Μουμίν, Μπακάκης (79' Κουτσοσπύρος), Φαβάλι, Μπελόν (90+2' Ιορδανίδης), Καμαρά.
Κίτρινες: Τάντιτς, Αραμπατζής
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Λαφαντζής (Πιερίας).
4ος διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)
*Εισιτήρια που κόπηκαν 2672

2 σχόλια :

  1. Οι παίκτες ειναι Ψυχάρες.μπράβο.έγινε ένα λάθος και το πληρώσαμε.εντάξει συμβαίνουν αυτα.κυανολευκο πάθος συμφωνώ για Πουρτουλιδη κι ο ταντιτς βοηθησε.όμως ας μείνουμε ότι οι παίκτες δώσανε ότι είχανε.μπράβο τους λοιπόν και πάμε παρακάτω.έχει δυσκολέψει πολύ το πράγμα η αλήθεια ειναι αλλά που ξέρεις αν κερδίσουμε τον ΑσΚ ολυμπιακό όλα αλλάζουν,αν χάσουμε τότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα θαύμα.πάντως δεν χρειάζεται να απογοητευομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κοσμος χθες ξαναεκανε το αχανες πανθεσσαλικο εδρα και μπραβο μας...αλλα ρε παιδια αυτο με το ενα εκδοτηριο για τοσες χιλιαδες κοσμο ταλαιπωρητε ο κοσμος και αλλοι μπορει να φευγουν βλεποντας αυτο το συνοστισμο οπως χθες....κυριος για τους πιο ηλικιομενους ανθρωπους ειναι κουραστικο Γιατι δεν λειτουργει η παε το αλλο στην αρχη της πεζογεφυρας να μοιραζετε ο κοσμος...20 λεπτα στην ουρα να βγαλουμε εισητηριο ..αφου ο περισσοτερος κοσμος παει ανατολικη και πεταλο και οχι σκεπαστη ειναι δυνατον να περναει απο ενα εκδοτηριο 4 και 5 χιλιαδες κοσμος οπως χθες??
    Δεν ισχυουν και τα διαρκειας δεν γινετε και προποληση ας αλλαξει τουλαχιστον για τους αλλους δυο αγωνες και να μπει και το δευτερο εκδοτηριο.Δεν βλεπω να το εχετε επισημανει εσεις η καποιος αλλος αλλα νομιζω εκφραζω και αλλον κοσμο...και το να παμε τρεις ωρες πριν τον αγωνα που ανοιγουν δεν ειναι λυση γιατι πολυς κοσμος μενει μακρια απο το γηπεδο και δεν γινετε να κανει δρομολογια πηγαινε ελα στο πανθεσσαλικο.
    Στα αγωνιστικα καλη και ποιοτικη ομαδα ο παναιτωλικος, εμεις αργησαμε λιγο να ξυπνησουμε αλλα αν βαζαμε λιγο πιο νωρις το γκολ με την βοηθεια του κοσμου πιστευω θα το γυρνουσαμε...Επισης η διαιτησια δεν ηταν καλη...για εντος εδρας εχθρικη μπορω να την χαρακτηρισω...Τωρα πρεπει να παρουμε αποτελεσμα την τεταρτη για να εχουμε ελπιδες αλλιως θα παιχτει αναμεσα σε παναιτωλικο και ολυμπιακο βολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή