Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

"Λύγισε" ο Απόστολος Χαραλαμπίδης... (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινησιακά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή. 
Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» «λύγισε» όταν μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και για τον υπέροχο κόσμο της Νίκης που όπως είπε αξίζει να δει την ομάδα του στη Σούπερ Λίγκα! Αναλυτικά:


Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Νίκης Β.): «Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι σήμερα, γιατί παίζαμε τα τελευταία μας χαρτιά και για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούσαν για την άνοδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεχτήκαμε κι ένα γκολ που δεν περιμέναμε, είχαμε κι ένα τραυματισμό του Σαμαρά, που πιστεύω να είναι καλά στην υγεία του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ρισκάραμε πάρα πολύ, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές δεν σε θέλει η μπάλα. Φορτώσαμε την επίθεση με πολλούς παίκτες αλλά δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε και μοιραία χάσαμε.
Θέλω να αναφερθώ στους ποδοσφαιριστές μου, που αξίζουν πάρα πολλά για τον αγώνα που έκαναν μέχρι εδώ πέρα και φυσικά στον κόσμο που παρά την πίκρα του χειροκροτούσε τους ποδοσφαιριστές.
Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα γι' αυτόν τον κόσμο.
Συγχαρητήρια στον κόσμο και στους ποδοσφαιριστές».


Σίνισα Γκόγκιτς (προπονητής Ηρακλή): «Ξέραμε σήμερα ότι αν δεν πάρουμε τη νίκη δεν υπάρχει αύριο. Ξέραμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μια ομάδα που παίζει πολύ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και ήταν για 18 αγώνες αήττητη. Ήταν πολύ ανταγωνιστικό το σημερινό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι αλλά στο δεύτερο η Νίκη πήρε πρωτοβουλίες.
Από το σημερινό κρατάμε μόνο τη νίκη. Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, Συνεχίζουμε. Θα τα δώσουμε όλα στη συνέχεια. Η κούραση είναι μεγάλη για όλες τις ομάδες και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες».


Τάσος Κυριάκος (ποδοσφαιριστής Νίκης Β.): «Κατ' αρχήν θα ήθελα να αναφερθώ στον τραυματισμό του Δημήτρη Σαμαρά. Είναι κρίμα μετά από έναν μαραθώνιο αγώνων, συμπαίκτης μας να έχει σοβαρό τραυματισμό. Εύχομαι να επανέλθει σύντομα κοντά μας.
Μετά από κάθε παιχνίδι, όλοι οι αντίπαλοι προπονητές λένε σχεδόν το ίδιο πράγμα, ότι η ομάδα μας έχει παίξει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στα playoff, κι αυτό είναι τιμητικό και για μας αλλά και για τον προπονητή μας.
Αν και οι πιθανότητες που έχουμε είναι μαθηματικές, εμείς θα παλέψουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν, όπως κάναμε μέχρι τώρα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο, που όσα χρόνια κι αν αγωνίζομαι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν μου έχει ξανασυμβεί, η ομάδα να χάνει και ο κόσμος να μπαίνει μέσα και να σ' αποθεώνει».


Νίκος Σαββίδης (ποδοσφαιριστής Ηρακλή): «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, με πλαγιοκοπήσεις. Κρατάμε το πρώτο καλό ημίχρονο που κάναμε. Υπάρχει κούραση, στο β' μέρος, μπορούσαμε να κλειδώσουμε σε κάποια σημεία το σκορ, δεν το κάναμε. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση αλλά κρατήσαμε. Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα τρία ματς. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που βρέθηκε εδώ. Του αφιερώνουμε τη νίκη».

πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ




1 σχόλιο :

  1. πραγματικά ανατρίχιασα χθες...Ω..ΤΙ ...ΚΟΣΜΟΣ....απίστεύτο επίπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή