Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Και επίσημα χωρίς κόσμο οι "κόκκινοι"

Χωρίς κόσμο και με την... βούλα το Κυριακάτικο ντέρμπι, μετά από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η "κόκκινη" ΠΑΕ των "μεταλλαγμένων" της πόλης!
Μόνοι στο "σπίτι" μας λοιπόν, κόντρα στην ομάδα που μας "έκλεψε" την άνοδο το 2005, κόντρα στην ομάδα - "έκτρωμα" την οποία ορισμένοι "φύτεψαν" στην πόλη.

Την Κυριακή κόντρα στους "μεταλλαγμένους", ο κόσμος μας θέλει να γιορτάσει μία υπέροχη χρονιά, στην οποία η Νίκη έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και οι λεπτομέρειες, της κόστισαν ακόμα και την απ΄ευθείας άνοδο στην Α΄ Εθνική!
Έβαλε όμως τις βάσεις, αυτό είναι που μετράει, αυτό είναι που μένει: Η φετινή χρονιά, αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον...
Την Κυριακή λοιπόν η Νίκη καλεί τον κόσμο της να γιορτάσει, κόντρα στην ομάδα που προκάλεσε και προκαλεί ακόμα το φίλαθλο αίσθημα.
Τα "παιδιά" του Αχιλλέα Μπέου και του "μπροστινού" του, "μεγιστάνα" Καραγιάννη, θα υποκλιθούν στο μεγαλείο της Νίκης!!!
Παιχνίδι - σταθμός για την ομάδα μας, η οποία καλείται να "καθαρίσει" το ποδοσφαιρικό "έκτρωμα" της πόλης...

 

6 σχόλια :

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ 2005
    Δεν νομιζεται οτι μαχεται την κυριακη ο ΒΟΛΟΣ με την ΛΑΡΙΣΑ για το ποια πολη θα βγει στην Α εθνικη.

    για εμπορικους λογους δεν μπορουμε να παιξουμε χαλαρα...με την ΝΙΚΗ γιατι αν ανεβει κατηγορια και μεις παραμεινουμε θα καταστραφουμε οικονομικα αφου οι περισσοττεροι μαγνησιωτες θα βλεπουν την πρωτη κατηγορια.............θα παιξουμε για την ιστορια (ποια?)κα τους φιλαθλους που μας πιεζουν ασφυκτικα δεν μπορω να βοηθήσω.
    ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

    1-0 το αποτελεσμα ηταν να βγει η ΑΕΛ στην Α εθνικη εις βαρος της Νικης με τον ΜΠΕΟ με μπλε κασκολ στο γηπεδο να τον βριζουν οι κασσανδρες


    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ 3-0
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πολλοι καλα εκαναν τοτε!δεν ειναι τοσο η ιστορια σε τετοια θεματα, οσο οτι σεβάστηκαν τους οπαδους τους και προσπάθησαν να τους κανουν το χατίρι.Και τα καταφεραν μεγαλώνοντας την φανέλα τους(οσο βρώμικη και αν ειναι).Η εκδίκηση ομως ειναι ενα πιάτο που τρώγεται παντα κρύο!Ελπίζω η ομαδα μας να το σερβίρει αλλιώς οι επιπτώσεις θα ειναι τεράστιες!(οικονομική και οπαδική κατηφόρα).

      Διαγραφή
    2. τάδε έφη ο "Κλεμμένα πεζοδρόμια" του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ...
      Ο Μήτρου στην Κερκίδα να χειρονομεί, στην προπόνηση στο ΕΑΚ οι μπάτσοι σφυριζαν δεν ξέρω δεν είδα και οι παίκτες μας τρώγαν πέτρες απο τους νεοοπαδούς (sic)της φάπας.
      Η ιστορία κάνει κύκλους. Τωρα εσεις με τον χοντρο φίλαθλο με κόκκινο κασκώλ (χαρισμα σας) κι εμεις για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Μπραβο στην παε για αυτη την αποφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην ξεχναμε ευκολα ο κοσμοσ τησ νικησ εχει ταλεποριθη πολλη απ αυτουσ που τορα ερχοντε κ με πλαγια μεσα ζιτουν βοηθεια' οι πεκτεσ δε πρεπει να ξεχασουν ολοι τη προσπαθεια που καναν φετοσ ασ μινουν στο μιαλο τον φιλον τησ νικησ οσ παλικαρια και αντρεσ με φιλοτιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ....Σταυρίδη....Μήτρου....ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.....μην τολμήσει και πατήσει κανείς...κοράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή