Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ο αλλοδαπός... Μπρέσκα απειλεί τον Ηλία Βούρα!!!

Απίστευτο θράσος από το "ψυχοπαίδι" του "φιλάθλου" Αχιλλέα Μπέου, τον αλλοδαπό Μάριο Μπρέσκα, ο οποίος απειλεί τον Ηλία Βούρα: "Voura na min dosis xeri prin pechnidy ine i magkia su ? su echo riksi megalo X, proti fora sti kariera mu .... se liges meres echume akoma deftero pechnidy ..."!!!
Είδατε θράσος από το "ψυχοπαίδι" που φιλοξενείται στην χώρα μας και βγάζει (έτσι όπως το βγάζει...) το ψωμί του;;;
Ναι ρε Μπρέσκα, δυστυχώς για σένα και την αλητοπαρέα σου, έχουμε και δεύτερο παιχνίδι!!!
Και τότε θα τα πούμε καλύτερα, "μάγκα" Μπρέσκα... 

21 σχόλια :

  1. ο αποιο παιχνιδι θα εχει νοημα μονο αν κερδισουμε τον ηρακλη!αλλιως θα πεσουμε ψυχολογικά παιχτες και κοσμος!οποσδηποτε ασσος την κυριακη!τελικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΕΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΕΞΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε περιπτωση που χασει ο ολ.βολυ απο τον παναιτωλικο τοτε θα του δωσουν και το τελευταιο ματσ στανταρ για να μην γινει κανα μπαμ και ανεβουμε εμεις.διερρευσε ειδη.ετσι ειπαν στο βαζακα.η παιρνεις χ2 η παμε για μπανια κ ο παναιτωλικος στη σουπα λιγκ!οχι οτι δεν το ξεραμε.ο πατσης το ειχε πει με τροπο και απο τη δικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ηθελες να σου δώσει το χέρι ο Ηλίας? Γιατί? Για να πάρεις αξία ή να χάσει την αξιοπρεπειά του. Τσιράκι του χοντρου, εμ τους τσακίσατε τα πόδια, εμ θες και τα ρέστα. θα στα δώσουμε πάντως την ερχόμενη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΟΝΤΡΟ ΜΠΡΕΣΚΑ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΛΟΥΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μετά έχει το θράσος ο γράφων την παραπάνω ανάρτηση με το χυδαίο και υβριστικού περιεχόμενο, να διαμαρτύρεται γιατί είναι "κόκκινο πανί" για τον Ολυμπιακό Βόλου και μάλιστα ζητάει και τα ρέστα. Αλλά επειδή υπάρχει και η δικαστική οδός για να συμμορφωθούν κάποιοι, που νομίζουν ότι μπορούν να ανοίγουν ένα blog και να γράφουν την κάθε παπαριά τους, να έχουν και τα @ρχ..ι@ να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Οι μαγκές αλλού. Γιατί μπορεί να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, αλλά δυστυχώς για σένα μέσω της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορούν εύκολα να σε βρουν(ήδη αυτό δρομολογείται)και μετά θα τρέχεις στην κυριολεξία να κρυφτείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο... "ΓΡΑΦΩΝ";;; ΚΑΙ ΤΙ ΥΒΡΗΣΤΙΚΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο "ΓΡΑΦΩΝ";;;
      ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ "ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ";;; ΓΙΑΤΙ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΔΕΝ ΜΠΟΠΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
      ΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
      "ΧΕΡΙΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ!!!
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ;;;

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο αλλοδαπός. Αναφέρομαι στο "αλλητοπαρέα" που αναφέρεις και να μας εξηγήσεις επίσης τι εννοείς όταν γράφεις "βγάζει (έτσι όπως το βγάζει) το ψωμί του".
      Για ρίξε μια ματιά και στις υπόλοιπες αναρτήσεις σου. Θίγουν ή δεν θίγουν συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία τα φωτογραφίζεις. Και με ποιο δικαίωμα καταφέρεσαι μ' αυτόν τον τρόπο στα συγκεκριμένα αυτά πρόσωπα. Είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνεις;
      Βλέπω επίσης πως αναφέρεις το blog ως τη διαδικτυακή εφημερίδα της Νίκης Βόλου. Το γνωρίζει αυτό, άραγε η ΠΑΕ, την οποία και χρησμοποιείς;
      Θα πρέπει αυτεπάγγελτα να επέμβει ο εισαγγελέας γι αυτά που γράφεις. Και να είσαι σίγουρος πως θα κινήσω εγώ πρώτος τις διαδικασίες. Και αυτό δεν είναι απειλή.

      Διαγραφή
    3. Τι λες ρε φλουδα; Εχεις δει δηλωσεις του προεδρου σου; Εισαι απο αυτον τον πλανητη παλικαρε; Χυδαιο και υβριστικο το αλλοδαπος; Το νηστικος, ανεγκεφαλος τοτε κτλ τι ειναι; Αυτα δεν προκαλουν; Ρε αφηστε την καραμελα ρε. Ποσα σου εδωσε ο χοντρος να γραψεις αυτη την βλακεια; Θα σου δωσω τα διπλασια ρε ψωμολυσσα.

      Επισης ρε ζορο του διαδικτυου, ψηφιακε τρομπεν των δασων, αγαπητικε των ρουφιανων και λατρη των δυναμεων καταστολης αφου εισαι τοσο υπερ της ταξης της ηθικης και της ρουφιανιας μπες στο βλογκ των φιλων της ομαδας σου να δωσεις δουλεια και για τα δισέγγονα των ανθρωπων της δίωξης. Αμα δεν σβησουν παλι κανα ποστ που αναφερει το ονομα του παιχτη της νικης και φωτογραφιζει τον παραγοντα του παναιτωλικου..

      Διαγραφή
    4. τοσο μεγάλο είναι το ζόρι σου; αυτα να πας να τα κάνεις εκει που σε πέρνει. αλλοδαπος είναι και αν δε σου αρέσει μη το διαβάζεις. τι σχέσει έχει η ΠΑΕ και την αναφέρεις. γράφουμε πουθενα ότι το μπλογκ είναι σάιτ της ΠΑΕ; τόσο μεγάλο ζόρι δηλαδή. ο μπρέσκα τί είναι γκόμενά σου; και το αλητοπαρέα πάει μια χαρά. όταν οι συμπαίκτες του δε σέβονται τους συναδέλφους τους και στο χθεσινό μάτς χτυπούσανε αδιακρήτος με αγκωνιές και κλωτσιές αλήτες είναι.

      Διαγραφή
    5. Οι γνωστες γκεμπελιστικές μεθοδοι των κασσανδρορουφιάνων. Ο,τι τους "ενοχλεί" λυσσαλέα του επιτιθενται. Με καθε μέσο με καθε τρόπο. Απειλες, μπατσοι, εισαγγελεις, μπραβους και καμμένα αυτοκίνητα. Μαθηματα Δημοκρατίας απο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ να λείπουν....

      Διαγραφή
  7. εκτός από κασσανδρινός είναι και συριζαίος ο τύπος που υπερασπίζεται τον Μπρέσκα. Το αλλοδαπός τον πείραξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μπρεσκα δεν δυναμιτιζει το κλιμα δηλαδη; Τι εννοει οτι σε δεκα μερες παιζουμε ξανα; Θα του την φυλαει επειδη ειναι νωρις ακομα; Ειδες εσυ μαγκα που τα γραφεις κανενα μηνυμα παιχτη της Νικης μετά από δυο πετσινα πεναλτυ και τρεις αποβολες σε δυο ματς; Γενικα ειδες κανενας τους να προκαλει;Οχι. Ξερεις γιατι; Επειδη ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ. Επειδη ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.Επειδη εχουν αξιοπρεπεια που δεν την πουλανε για ενα καλο συμβολαιο.

    Και κατι αλλο Μπρεσκα, Σολακη κτλ εδω μενετε δε ξερω αν εχετε παντρευτει και καμια απο εδω αλλα προφανως θα ειστε για πολλα χρονια περαστικοι σε αυτη την πολη ή μονιμοι. Ξυλο δεν θα φατε επειδη δεν ειμαστε τετοιοι και επειδη σε καποιους μας ειχε δωθει η ευκαιρια να ριξουμε. Αλλα το βρισιδι θα το βαρεθειτε. Τι 40,τι 50, τι 60 το μπινελικι και το ρεζιλικι θα το χορτασετε επειδη ο νικιωτης δεν ξεχνα. Περισωστε την οποια αξιοπρεπεια εχετε και μπορει να ξεχασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ αυστριακε κοιτα το δικο σου μπλογκ το volosfans τι γραφει εκει δεν σε πειραξε?ρουφιανε.ο μπρεσκα ειναι αλλοδαπος και θα σεβεται η απελαση γκεγκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ =ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ Η ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ=ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ;;;;;;ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΑΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kassandroula ante ston 8eio Axxilea na tn proskynhseis lage...sas perimenoume kai sena kai ta roufianoaustriakakia ta proskynimena tn kyriakh...oso gia sena kouradiarh allodape aplyte to nou sou...ΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΕΑ.ΙΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΕΣΚΑ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΟΝΤΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπρέσκα τι πίνεις ρε μεγάλε; Τόση πολύ ντόπα; Έλεος ρε μπαγλαμά!
    Άστοχη η τοποθέτηση ότι είναι Αλλοδαπός. Τι σημαίνει αυτό;
    Το θέμα είναι ότι είναι τσιράκι του μΠέου και τρόμπας

    Υγ: Το θαύμα της Νίκης από πρόσφυγες δημιουργήθηκε, μην το ξεχνάμε! Και μην ξεχνάμε πως δεν είχαμε και την καλύτερη αντιμετώπιση από τους ντόπιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.sport7.gr/index.php/football/olympiakosvoloumenu/item/5110-aisiodoksia-gia-symmetoxi-tou-breska-me-panaitoliko

    ''θεραπείες''

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ratsismos sth NIKH de xwra...NIKH shmainei prosfugeia...Kapote to eipame ston gounarh....Egw to lew se ola ta malakismena pou fasistofernoun kai apeiloun allodapous me apelaseis...estw kai an anaferonte ston ntoparismeno...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια ρε φιλε πανω στα νευρα μου το ειπα ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε τιποτα.απλα ηθελα να πονεσω τον αυστριακο απο πανω.και πανω στα νευρα μου λεω και πραματα που δεν θελω.

      Διαγραφή