Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η. Βούρας: Παθιάζομαι από το πάθος τους, γίνομαι ένα μ' αυτούς

Η απόκρουσή του στο πέναλτι του Γενγκά, πανηγυρίστηκε από τους Νικιώτες περισσότερο και από το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας του. Στο πρόσωπό του, βλέπουν τον φύλακα άγγελο της εστίας της αγαπημένης τους ομάδας. Φυσικά αναφερόμαστε στον Ηλία Βούρα, ο οποίος με συνέντευξή του στο goalpost.gr εξέφρασε τα συναισθήματα που ένιωσε, τόσο μπαίνοντας στο «σπίτι» του και βλέποντας την απουσία του μπλε χρώματος από τις κερκίδες, αλλά και τις έντονες στιγμές που βίωσε για ακόμα μία φορά περνώντας η αποστολή της ομάδας από τα "κυανόλευκα" στέκια, μετά το βολιώτικο ντέρμπι.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ηλία Βούρα στο Goalpost.gr:
Πως αισθάνθηκες βγαίνοντας από τη φυσούνα του Πανθεσσαλικού και βλέποντας στις κερκίδες να μην υπάρχει το μπλε χρώμα;
-Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα. Πόσο μάλλον όταν αγωνίζεσαι στο Πανθεσσαλικό όπου είναι το «σπίτι» μας. Είναι αλήθεια πως υπήρξε ένα πρώτο μούδιασμα, όμως γνωρίζοντας πως η σκέψη και η ενέργεια όλων των φιλάθλων της Νίκης ήταν μαζί μας, το ξεπεράσαμε πολύ γρήγορα. Αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Νίκης είναι πολύ σπάνιο να μην έχεις οπαδούς της ομάδας στις κερκίδες και ειδικά για μένα, που είμαι περισσότερο χρόνο στην ομάδα, μου κακοφάνηκε. Όμως αυτή η κατάσταση που υπήρξε τις μέρες πριν τον αγώνα μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο.
Μετά το ντέρμπι η αποστολή της ομάδας πέρασε μπροστά από το «Π. Μαγουλάς» όπου πλήθος κόσμου σας αποθέωσε...
-Μοναδικό συναίσθημα! Αυτός ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας και μας συμπαραστέκεται σε χαρές και λύπες. Είναι αλήθεια πως αυτού του είδους τις υποδοχές τις έχω γευτεί πολλές φορές αλλά κάθε φορά τα συναισθήματα είναι το ίδιο έντονα. Σ' αυτόν τον κόσμο αξίζει να νιώσει τη μεγάλη χαρά της ανόδου στη Super League κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.
Αν πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο των φιλάθλων της Νίκης, σκέφτεσαι τι πρόκειται να γίνει;
-Ούτε μπορώ να φανταστώ! Αν υπήρξε τέτοια υποδοχή μετά από το ισόπαλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου... Τότε... Σίγουρα θέλω να το ζήσω.
Για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι και τη φιλοξενία του Ολυμπιακού Β.
-Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Όλα κύλισαν ομαλά. Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κρίμα που δεν ήταν φίλαθλοι και των δύο ομάδων να απολαύσουν μία τέτοια γιορτή.
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή...
-Για τους ποδοσφαιριστές και για την ομάδα γενικότερα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν υπάρχει. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ο επόμενος «τελικός» με τον Ηρακλή. Κάθε παιχνίδι είναι ένας ξεχωριστός τελικός και δεν πρέπει να το ξεχνάμε, αυτό γιατί είναι πολύ εύκολο να εκτροχιαστείς εκτός στόχου.
Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης για το Κυριακάτικο παιχνίδι...
-Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Μας συμπαραστάθηκε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή περιμένω και θέλω να δω στις κερκίδες ακόμα περισσότερο κόσμο. Για μας τους παίκτες, οι φίλαθλοι μας είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να δίνουμε το 110% των δυνατοτήτων μας. Η ψυχολογία μας είναι τελείως διαφορετική όταν αγωνιζόμαστε μπροστά σε πολύ και ένθερμο κοινό.
Σε επιτυχίες της ομάδας σου, σε βλέπουμε πάνω στα κάγκελα, να γίνεσαι ένα με τους οπαδούς...
-Η αγάπη που μου έχει δώσει αυτός ο κόσμος μ' έχει κάνει να αντιδρώ μ' αυτόν τον τρόπο. Παθιάζομαι από το πάθος τους, γίνομαι ένα μ' αυτούς. Χαίρομαι σαν οπαδός τις επιτυχίες της ομάδας μου και λυπάμαι όπως κι αυτοί στα ατυχή μας αποτελέσματα.
Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;
-Σίγουρα και χωρίς δεύτερη σκέψη, να καταφέρω να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο. Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι να καταφέρουμε να πάρουμε το εισιτήριο για τη Super League και να δώσουμε αυτή τη μεγάλη χαρά στον κόσμο της ομάδας.

πηγή: Goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου