Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Στο Πανθεσσαλικό θα... πλησιάσουν;;;

Πλησιάζουν οι... μούντζες!!!
Μας τρέμουν, μας φοβούνται, δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν και ξεκίνησαν να "παπαγαλίζουν" τις μαλακίες τους, με στόχο να μας αποπροσανατολίσουν!!!
Η Νίκη όμως και ο κόσμος της, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και θα το κάνουν: Με ηρεμία, πίστη και πάθος, θα πάμε αύριο Κυριακή στο Πανθεσσαλικό για να "σκορπίσουμε" και πάλι τον Παναιτωλικό, που δεν έχει καμία τύχη απέναντι στην "διψασμένη" Νίκη...
Βούηξαν τα ΜΜΕ λοιπόν ότι οι του Παναιτωλικού "ενόχλησαν" παίκτες της Νίκης, με σκοπό να έχουν μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι.
Η ομάδα μας δεν έχει απασχολήσει καμία ΟΥΕΦΑ, δεν την έχει πετάξει έξω από καμία...
...διοργάνωση κανένας, δεν είχε και δεν έχει προφυλακιστέο πρόεδρο ή μεγαλομέτοχο, ενώ κανείς παίκτης της, δεν είναι σε καμία απολύτως κασέτα της ΕΥΠ!!!
Όπως πχ ο γνωστός βετεράνος γκολκίπερ που τρώει τα γκολ όρθιος...
Αφήστε λοιπόν την ομάδα στην ησυχία της και ψάξτε για αλλού "θύματα"...
Η Νίκη και ο κόσμος της, θα σας συντρίψουν, θα σας ισοπεδώσουν, θα σας διαλύσουν!!!
Τα μυαλά μας πονάνε, δεν ήμαστε καλά, αφήστε τις μαλακίες με την ομάδα μας, γιατί θα έχουμε απρόβλεπτες καταστάσεις και συνέπειες!!!
Οι ημέρες πλησιάζουν...
Αύριο το Πανθεσσαλικό θα "βράζει"!!!
ΝΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΕ!!!
 

13 σχόλια :

  1. Θωδωρη .......δυο δυο τρως της σαρδελλες καλλονης και ορθιος απο το κεντρο??????
    Δεν βαριεααι κι ομαδα τελευταια χρονια της λαμπρης καριερας σου ειναι.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Π.Χ.ΓΚΙΤΚΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ?ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.ΠΑΝΑΙΤΟΛΙΚΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ...ΟΛΕ,ΟΛΕ,ΟΛΕ,ΠΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oe oe oe, re Ga...h aystriakeee,,trava kane ekpomph gia thn B e8nikh pos ta fernei h roufiana h zwhhhhhh.
    Athlos-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΙ. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΜΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο κυανολευκο παθος 1000 μπράβο.βρε καραγκιόζηδες του volosfans εσείς βρε βλάκες ξέρετε καλύτερα από εμάς το ρεπορτάζ της ομάδας μας;ήσασταν οι πρώτοι που δημοσιεύσετε αυτό το κατάπτυστο άρθρο.Μια ζωή μεσ'την βρωμιά είστε σας βαρέθηκα.βλάκες.αδέρφια μη μασάτε θέλουν να φτιάξουν κλίμα με το υπόδικο αφεντικό τους.οι παίχτες της ομάδας μας πάνω από όλα έχουν δείξει ότι μας σέβονται.σέβονται τους φιλάθλους της νίκης και είμαι σίγουρος και όλοι να είστε σίγουροι ότι θα ματώσουν στο γήπεδο.μη μασάτε και μην αποπροσανατολίζεστε πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά ρε γαμωτο ειναι η μεγάλη μας ευκαιρία.είτε ανέβουμε είτε όχι είμαστε περήφανοι για το προσφυγικό μας σωματείο είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας,εμείς είμασταν, οι πρόσφυγες ,που φέραμε το ποδοσφαιρο στο Βόλο εμείς μάθαμε ποδόσφαιρο στο Βόλο γιατί εμείς οι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ παίζαμε ποδόσφαιρο στις πατρίδες μας πριν οι πολίτες του ΒΟΛΟΥ μάθουν τι ειναι αυτό το υπέροχο άθλημα που ο πρόεδρος σας έχει σφαιτεριστει κι έχει πλουτίσει εις βάρος σας πουλώντας οπαδιλικι.είμαι περήφανος που είμαι απόγονος προσφύγων είμαι περήφανος που είμαι νικιωτης και είμαι περήφανος γιατί το γήπεδο παντελής Μαγούλας το χτίσανε οι παππούδες μας τούβλο τουβλο για να χαίρονται την ομαδάρα μας.αυτα.εντύπωση πάντως μου κάνει που το αναπαρήγαγε άμεσα και το goalpost χωρις μάλλον να κάνει διασταύρωση στοιχείων.πάντα περήφανοι και πάντα με το κεφάλι ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ....!ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΒΟΛΟ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ SITE ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ(ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΑΤΣΗ(ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ) ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΛΟΓΟ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ Κ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ SITE ΑΥΤΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ...ΣΤΗ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περηφανοι φιλαθλοι
    περηφανοι παικτες
    περηφανος προπονητης
    και ο καλυτερος καπεταν Αντρεας πατσης

    οδηγουν την Νικαρα στην Α εθνικη
    δεν μας αγγιζει η προβοκατσια του αχχιλεα και του χοντρογαλατη δεν τσιμπαμε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ PLAY - OFF.

    HΔΗ ΣΤΑ SITE ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

    ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.

    ΝΙΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. THN KYRIAKH ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ.

      ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ.

      ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ!!!

      ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΤΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΥΡΙΖΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ

      Διαγραφή
  9. ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ...ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΜΕ...Η ΘΕΑ ΝΙΚΗ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΛΑΓΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ...ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΠΑ .ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 16.38 στο koalpost , 16.38 στο kolosfans. Τα συμπερασματα δικα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ .................ΟΠΩΣ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΦΛΩΡΟΙ..... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ........ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή