Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Για πρώτη θέση έκανε λόγο ο Απόστολος Χαραλαμπίδης...

Χαραλαμπίδης: «Μείναμε στο… παιχνίδι» | onsports.gr
Την ευκαιρία να ελπίζει ακόμα για την πρώτη θέση στα play offs και κατά συνέπεια την άνοδο στη Super League έδωσε η ισοπαλία στην Νίκη Βόλου, όπως υποστήριξε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας της Νέας Ιωνίας, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τόνισε πως η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτά τα ματς, ενώ έδωσε το… σύνθημα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή.
«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, το οποίο τα είχε όλα, ένταση, πάθος. Θέλαμε να διατηρήσουμε το σκορ και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση και την άνοδο. Σταθήκαμε πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε το χαμένο πέναλτι. Την ευκαιρία την είχαμε εμείς με τον Λαλίν στο 45’», ανέφερε αρχικά.
Και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο, πρόσεχαν οι δύο ομάδες τα νώτα τους, δεν έγινε η μεγάλη φάση και έτσι τελείωσε το παιχνίδι. Ο βαθμός μας κρατάει στο… παιχνίδι και κοιτάμε το ματς με τον Ηρακλή που θέλουμε να νικήσουμε για να έχουμε ελπίδες. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και κοιτάμε συνέχεια».
Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής, σχολίασε: «Υπήρχε κόπωση, καθώς υπάρχει ένταση. Θέλαμε να διατηρήσουμε το σκορ, αφού δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο γκολ. Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια, πρέπει την Κυριακή να κερδίσουμε».
Τέλος, μίλησε και για το αν οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν αλλά και για την ατμόσφαιρα στο Στάδιο. «Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, είναι ίσες; Είναι ισάξιες; Κάτι σημαίνει αυτό. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο, δεν είχαμε φασαρίες και για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου