Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Για την άνοδο στην Α2 η ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου την άλλη εβδομάδα

Σε δύσκολο όμιλο τελικά θα αγωνιστεί η ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου. Με ΚΟΠΙ, ΝΟΒΑ και Ρέθυμνο θα επιδιώξει τις 2 νίκες που θα την φέρουν στην Α2 και στην άνοδο. Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι οι 2 όμιλοι που προέκυψαν για την τελική φάση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής είναι οι εξής:
1ος όμιλος
Νίκη Βόλου
ΝΟΒΑ
ΚΟΠΙ
Ρέθυμνο


2ος όμιλος
Πανσερραϊκός
Λαμία
Μίλων
Υδραϊκός
Οι αγώνες ξεκινάνε την Πέμπτη 18/7 και η ομάδα της Νίκης Βόλου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την ομάδα του ΝΟΒΑ, την Παρασκευή το πρωί την ομάδα του ΚΟΠΙ και την ίδια μέρα το απόγευμα την ομάδα του Ρεθύμνου. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στην Αθήνα.
Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στην ομάδα του πόλο και στα παιδιά και καλή δύναμη και ελπίζουμε να μας φέρουν την άνοδο και να μας κάνουν ακόμα μια χρονιά περήφανους.

2 σχόλια :

  1. η πεμπτη ομαδα πως θα προκυψει?θα παιξουν οι δυο τριτοι μεταξυ τους?η θα βγει ο καλυτερος τριτος?μια νικη με το νοβα κι ενα χ μετα και καθαριζουμε πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεβαίνουν οι 2 πρώτες ομάδες και οι 2 τρίτες ομάδες παίζουν μεταξύ τους για μια θέση. Με 2 νίκες κλειδώνουμε την άνοδο και στην χειρότερη και 3η θέση να τερματίσουμε στα μπαράζ οι άλλες ομάδες από τον άλλο όμιλο είναι πολύ πιο εύκολες από τις δικές μας και θα περάσουμε πιστεύω.

      Διαγραφή