Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Στην τελική ευθεία οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ!!!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου!
Ένα - ένα τα θέματα που έχουν άμεση προτεραιότητα στην "κυανόλευκη" ΠΑΕ βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, με τους μελλοντικούς μικρούς ποδοσφαιρικούς μας "αστέρες" να βρίσκονται σε αναμονή...

Στην εκπομπή "Σφύριξα κι έληξες" στον "Blue Star fm 105,1", με τηλεφωνική του παρέμβαση το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ κ. Φώτης Δραγατζίκης, υπεύθυνος για τις ακαδημίες της ΠΑΕ, έκανε γνωστό ότι από Δευτέρα η ΠΑΕ θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις!
"Εξετάζουμε γήπεδα, προπονητές, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή μας κ. Τζαναβάρα και τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Τσέροβιτς.
Ο πρόεδρός μας Ανδρέας Πάτσης δίνει πολύ μεγάλη προσοχή επάνω στο θέμα των ακαδημιών.
Ανεπίσημα σας πληροφορώ ότι πολύ σύντομα θα έχουμε συγκεκριμένες ανακοινώσεις, αφού είναι πάρα πολλά τα παιδιά που περιμένουν για να ενταχθούν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ!".
Από Δευτέρα λοιπόν τα... σπουδαία!
Με χαρά μας παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγαπημένη μας Νίκη, με χαρά μας διαπιστώνουμε ότι η ΠΑΕ αρχίζει να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα...1 σχόλιο :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή