Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τη Νίκη Βόλου



Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των Γιάννη Γκούμα, Θανάση Ρεπετσά και Πάρη Μπακάλη οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο. Ο Γιάννης Γκούμας (7/6/1988) έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του...
...Ερμή Αραδίππου, του Βύζαντα Μεγάρων και της Θήβας ενώ πέρυσι έπαιξε με τα χρώματα της Κέρκυρας.
Ο Θανάσης Ρεπετσάς (16/10/1983) έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Ψαχνών, Πλατανιά, ΠΑΟ Βάρδας, Θύελλα Πατρών Πανηλειακό και Παναιτωλικό ενώ ο Πάρης Μπακάλης (1/5/1988), έπαιξε σε Θρασύβουλο, Πιερικό, Διαγόρα, Καλλονή, Αναγέννηση Επανομής, ΠΑΟ Διοικητηρίου και Θερμαϊκό.

4 σχόλια :

  1. Καλώς ορίσατε στην ομάδα μας.
    Μια ομάδα, που εύχομαι γρήγορα να καταλάβετε την φιλοσοφία της, με φιλάθλους που όταν θα κάνετε "γκέλα" θα σας συγχωρούν και θα σας παροτρύνουν για το καλύτερο, που όταν χάνετε αλλά έχοντάς τα δώσει όλα, θα σας χειροκροτούν και θα σας αγκαλιάζουν δακρυσμένοι από την συγκίνηση, επιβραβεύοντας έτσι,την μεγάλη προσπάθεια.
    Ήρθατε σε μια ομάδα, που ποτέ της δεν ανέβηκε σε κανενός το άρμα.
    Που από μόνη της απέρριψε, πότε αργά και πότε γρήγορα, διάφορα σκουπίδια του παρελθόντος.
    Η Μικρασιατική Νίκη, έχει ιδιαιτερότητες καλοπροαίρετες και παραξενιές, γιατί πολύ απλά είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
    Τους αμυντικούς μας τους θέλουμε να τρώνε σίδερα. Λεβέντες, αξιόμαχους και ΑΝΤΡΕΣ, που ΔΕΝ θα πέφτουν σφαδάζοντας στο χορτάρι από δήθεν χτύπημα αντιπάλου στο πρόσωπο.
    Ναι κύριε Ρεπετσά, σε σας απευθύνομαι, ευθέως.
    Η συμπεριφορά σας πρέπει να είναι ανάλογη και της ομάδος που βρίσκεστε.
    Καλό ξεκίνημα σε όλους, σιδεροκέφαλοι.

    Τσιντσίνης Παναγιώτης. (Pantsas).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν οντως παμε για πρωταθλητισμο οπως ειπε ο προεδρος της ομαδας μας στη συνεντευξη, θελω να πιστευω οτι οι μεχρι στιγμης μεταγραφες(5 στον αριθμο) θα αποτελουν μια δευτερη λυση για την ομαδα μας και οχι τον βασικο και μονιμο κορμο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ρωτούσες και τον πιο άσχετο από μπάλα (που όμως είχε παρακολουθήσει τη ΝΙΚΗ) τι χρειάζεται αυτή η ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό τη νέα χρονιά, θα σου έλεγε ότι πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον 5 παίχτες απ' τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας και στη συνέχεια να γίνουν στοχευμένες προσθήκες.
    Απ' τον ΒΑΣΙΚΟ κορμό της ομάδος δεν έμεινε κανείς. Ούτε ένας! Η νέα ομάδα θα είναι 100% νέα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί η ΝΙΚΗ έτσι να κάνει πρωταθλητισμό. Απλά είναι τρελό ρίσκο. Την στιγμή που υπήρχαν πολύ πιο σίγουροι - θεωρητικά πάντα - τρόποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς το μόνο που έχουμε ουσιαστικά να κάνουμε, είναι να περιμένουμε.
    Είναι φανερό, πως στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, υπάρχει η αίσθηση του "μην μιλάτε γιατί χανόμαστε"....δεν μιλάμε ίσως όσο θα έπρεπε, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ΠΑΕ ίσον Πάτσης.....πάει καλά, το κρατάμε ως κρατούμενο για το λογαριασμό στο τέλος.
    Περιμένουμε η ίδια η Νίκη να τα ξεκαθαρίσει όλα από μόνη της. Αυτό γινόταν πάντα, αυτό θα γίνει και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή