Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΠΑΕ ίσον Πάτσης... Νίκη ίσον Βόλος!!!

«Τα 90 χρόνια ιστορίας της Νίκης Βόλου θα εορταστούν με την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ». Με αυτά τα λόγια ο Ανδρέας Πάτσης έδωσε το στίγμα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο “Valis” στην Αγριά. Ο Πρόεδρος της Νίκης, αφού παρουσίασε το νέο προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τζαναβάρα, καθώς και τους υπόλοιπους συνεργάτες του, έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, μίλησε για τους στόχους της νέας χρονιάς, για τις παθογένειες του «κυανόλευκου» συλλόγου ενώ τέλος αναφέρθηκε στη νέα ομάδα που χτίζεται, η οποία θα δομηθεί σε πολύ καλύτερο οργανωτικά επίπεδο με μοναδικό στόχο την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια της Football League.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, είπε πως της σεζόν που μας πέρασε έγινε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καλύτερο της Σούπερ Λίγκ το οποίο χάρηκαν οι φίλαθλοι. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επικείμενη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος που συζητείται να γίνει, τονίζοντας πως μια τέτοια κίνηση θα ήταν λάθος ενώ αιτιολόγησε λέγοντας πως όταν δεν γνωρίζεις ποιες ομάδες θα αγωνιστούν και αν αυτές που θα ανέβουν δεν πληρούν τις προδιαγραφές (είτε οικονομικές είτε άλλες), τότε με αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται το προϊόν.
Ειδική αναφορά έκανε ο Ανδρέας Πάτσης στην παθογένεια και εσωστρέφεια που υπάρχει στην οικογένεια της Νίκης. Η μιζέρια, η καχυποψία και η ηττοπάθεια είναι στοιχεία που κυριαρχούν έντονα στους κόλπους της Νίκης – σύμφωνα με τον Ανδρέα Πάτση- και τα οποία ευθύνονται εν πολλοίς για το γεγονός ότι η Νίκη δεν μπόρεσε να ανέβει κατηγορία καθώς δημιούργησαν απόσταση του κόσμου από την ομάδα.
«Κάποιοι θέλουν τη Νίκη μικρή ομάδα καθώς αυτό εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα. Αυτό είναι ένα απόστημα που πρέπει να σπάσει. Η Νίκη είναι ομάδα του Βόλου και ολόκληρης της Θεσσαλίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα θέλησε να καταστήσει σαφές πως η ΠΑΕ ανήκει στον ίδιο και μόνον και πως κανείς δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της.
Τέλος αναφέρθηκε στη νέα ομάδα που χτίζεται η οποία όπως είπε θα είναι αρτιότερη οργανωτικά με διαφορετική λογική και νοοτροπία σε πολλά επίπεδα. Η νέα Νίκη που ετοιμάζεται, όπως είπε, χτίζεται με πολύ γερές και σταθερές βάσεις με μόνο σκοπό και στόχο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.
 πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου