Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Μπλάνας: «Πετύχαμε κάτι ιστορικό και συνεχίζουμε για τον τίτλο»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Μπλάνας, μίλησε στο sport7 μετά τη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου και την άνοδο στην Α2. Τόνισε ότι ο στόχος επετεύχθη, αλλά πως ο ίδιος και οι παίκτες του θέλουν και τον τίτλο του πρωταθλήματος.
«Ο στόχος που είχαμε βάλει ήταν να είμαστε στην τελική φάση. Αφού φτάσαμε μέχρι εδώ, τότε ξέραμε ότι μπορούμε τα πάντα. Αποδείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, ομάδα ανόδου και εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση του Ομίλου. Σκοπός μας ήταν ανεβούμε στην Α2. Το καταφέραμε αλλά δεν σταματάμε εδώ. Αύριο παίζουμε με τη Λαμία για μία θέση στον τελικό. Θα έχουμε απουσίες αλλά θα τα δώσουμε όλα».

Για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα: «Για εμάς ήταν μία προβληματική χρονιά. Αλλά αφού τα καταφέραμε όλα καλά. Η ΚΟΕ με την ανοργανωσιά της και τις αλλαγές που έκανε μας έβγαλε εκτός προγραμματισμού. Είχαμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος πολλές απουσίες, αφού είμαστε ερασιτέχνες και ο κάθε παίκτης αποφασίζει για τη συμμετοχή του βάσει των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Ενώ τον Οκτώβριο είχαμε σχεδιάσει σωστά την ομάδα, ήρθε η ΚΟΕ με τις αποφάσεις της να μας βγάλει εκτός προγραμματισμού. Ετσι είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές απουσίες και προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά τα καταφέραμε. Είμαστε μια ομάδα που έχει μάθει στα δύσκολα».
Για την άνοδο και το πόσο σημαντική είναι αυτή η επιτυχία: «Είναι μία πολύ σημαντική επιτυχία. Δίνουμε δυναμική και προσθέτουμε γόητρο στον σύλλογο με τις επιτυχίες μας. Μέσα στα τέσσερα χρόνια από την ίδρυση του, το τμήμα πόλο της Νίκης έχει πετύχει τρεις ανόδους. Αυτό τα λέει όλα. Το 2009 δεν υπήρχαμε σαν ομάδα και το 2013 αγωνιζόμαστε πλέον στην Α2 πόλο. Είναι μια ηθική επιβράβευση για εμάς και για τους ανθρώπους της ομάδας, αφού όλοι «ματώνουμε» και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Πετύχαμε κάτι ιστορικό και συνεχίζουμε».
Για την προσπάθεια πρόκρισης στον τελικό και τον τίτλο: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα έχουμε ακόμα μία απουσία βέβαια, αφού θα λείπει ο Σπύρος Τζαμτζής, υπάρχουν κούραση, τραυματισμοί αλλά εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει γυρισμός. Θέλουμε το πρωτάθλημα! Είμαστε λίγοι αλλά θα το παλέψουμε. Μία ημέρα έμεινε και θα δώσουμε και την ψυχή μας».

πηγή: sport7.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου