Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Παρέλαση... ονομάτων στη Νίκη

Αυτός είναι ο Πάρης Μπακάλης...
Είναι λογικό για την εποχή, τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που είναι υπό... μεταγραφή, να κάνουν παρέλαση από τα "κυανόλευκα" ρεπορτάζ.
Κάποιοι παίκτες θεωρούνται "κλεισμένοι", κάποιοι άλλοι έρχονται, άλλοι πάλι είναι στην γωνία και περιμένουν, τα γνωστά σενάρια...
Εμείς μπήκαμε στον κόπο να κάνουμε την καταγραφή και να σας παρουσιάσουμε, όλα τα ονόματα που έχουν παρουσιαστεί από γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, ως επίδοξοι αυριανοί παίκτες της ομάδας μας.

Σίγουρα ορισμένοι παίκτες απ΄ αυτούς, ίσως και να ντυθούν τελικά στα "μπλε"!
Στράτος Χιντζίδης και Κώστας Ιασωνίδης μας έρχονται από τον πρωταθλητή Απόλλων Αθηνών και κουβαλούν μαζί τους, την εμπειρία του πρωταθλητισμού!
Ο Γιάννης Γκούμας έπαιξε πέρσι στην Κέρκυρα και όλοι τον θεωρούν παίκτη της Νίκης... Είναι;
Ο τερματοφύλακας της Καβάλας Μανώλης Αποστολίδης, είναι ένας ακόμα παίκτης που μας απασχολεί, όπως και ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή Γιώργος Χιονίδης.
Δημήτρης Ζουλιώτης και Θανάσης Ρεπετσάς από τα Ψαχνά, ίσως έρχονται "πακέτο" στη Νίκη και το τελευταίο όνομα που ακούστηκε ή γράφτηκε, είναι αυτό του Πάρη Μπακάλη, του 24χρονου μέσου που αγωνίστηκε στον Θρασύβουλο.
Όσο για ξένους παίκτες, ονόματα δεν μάθαμε ακόμα, οπωσδήποτε όμως θα έρθουν στην ομάδα μας και οι περισσότεροι απ΄ αυτούς, μάλλον θα παίξουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Περιμένουμε...

5 σχόλια :

  1. Εμενα παντως αυτα τα ονοματα κατα την γνωμη μου δεν κανουνε για πρωταθλητισμο.Εκτος αν προοριζονται για μπακ-απ.Περιμενω βεβαια να ολοκληρωθει το ροστερ για να κρινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου, όπως οι περισσότεροι....το καλύτερο όμως, όπως λες, είναι να περιμένουμε.

      Διαγραφή
  2. Δεν πειράζει είδαμε και πέρσι με τις ονοματάρες που τερματίσαμε. Ας πάρουμε 5-6 ακόμα καλούς να φτιάξουμε σιγά σιγά μια ομάδα σοβαρή να μην μπαίνει πάλι κοιμισμένη και ότι βρέξει ας κατεβάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σερεμετ και Πονσε απο τη διαλυμενη λαρισα ειναι καλες λυσεις πρεπει να κινηθουμε κατα την αποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και 40 βεντετεs να παρηs δε σου υπογραφη κανεναs οτι θα κανειs ομαδαρα.αλωστε απο ροδο βγαινει αγκαθι. και απο αγκαθι ροδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή