Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Επιτυχίες για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου και εκδήλωση του τμήματος

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’.
Ο Μαρκόπουλος Αντώνης κατέλαβε τη...
...2η θέση και αργυρό μετάλλιο στα 80μ. με επίδοση 9.85 ενώ η Φλώρου Έφη τη 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στα 2000μ. με επίδοση 7:11.03.
Ο Αλεξανδρίδης Νίκος κατέλαβε την έκτη θέση στα 1000μ με επίδοση 2,57’ ενώ ο Τσαπουρνιώτης Αναστάσης δε μπόρεσε να «πιάσει» τις φετινές του επιδόσεις και έμεινε 15ος στο μήκος με 5,70μ.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Το τμήμα Στίβου της Νίκης θα αποχαιρετίσει τη φετινή αγωνιστική χρονιά τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 20:00 στο ΑΒΒΑΕΙΟ Συγκρότημα Τσαλαπάτα. Μια βραδιά με αρκετές εκπλήξεις. Η τιμή της κάρτας είναι 7 ευρώ και θα περιλαμβάνει μπύρα και κρύο πιάτο. Για τα παιδιά θα υπάρχει μπουφές και αναψυκτικά δωρεάν. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τους προπονητές και τον έφορο του τμήματος, καθώς και από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Μαιάνδρου 14 στο «Π. Μαγουλάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου