Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Όλα στον... "αέρα" στην Football League!!!

Αφαίρεση βαθμών σε πέντε ΠΑΕ
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επικυρώθηκαν οι Βαθμολογικοί Πινάκες των πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ. Οίκοθεν νοείται ότι η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας υποχρεούται και θα σεβαστεί εκτελώντας οποιαδήποτε απόφαση πειθαρχικών επιτροπών διαφοροποιεί τα παραπάνω πραγματικά και νομικά περιστατικά.
Συζητήθηκε το θέμα των τηλεοπτικών και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης να χειριστεί το θέμα των συμβάσεων. Νωρίτερα στη Γ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2012 -2013».

Αυτή είναι η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, η οποία όμως ακόμα δεν γνωσρίζει το πόσες ομάδες θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα, δεν γνωρίζει την οριστική του μορφή, δεν γμωρίζει το πότε θα ξεκινήσει, δεν γνωρίζει τίποτα!!!
Τα πάντα στον "αέρα" δηλαδή...
Κάποιες ομάδες δεν μπορούν να συμπληρώσουν τις 500.000 που απαιτούνται να έχουν Μετοχικό Κεφάλαιο, κάποιες άλλες έχουν "πνιγεί" από τα χρέη, μοιραία κάποιες θα αποχωρήσουν για τον λόγο αυτό (...ΑΕΛ, Κέρκυρα),  τα πάντα στον "αέρα" επομένως!
Σίγουρα πρόθεση της λίγκας είναι το πρωτάθλημα να ξεκινήσει, όπως... ξεκινήσει, ενώ μάλλον αν αποχωρήσουν κάποιες ομάδες, αυτές δεν θα αντικατασταθούν.
Επίσης  αφαιρέθηκαν βαθμοί από πέντε ΠΑΕ, όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή! Ακόμα επικυρώθηκαν και οι βαθμολογίες των κατηγοριών.
Οι θέσεις της ανόδου και του υποβιβασμού δεν άλλαξαν,  παρά την απόφαση που πήρε η διοργανώτρια αρχή για αφαίρεση βαθμών σε πέντε ομάδες λόγω προσφυγών. Συγκεκριμένα,  έπειτα από αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου αφαιρέθηκαν βαθμοί από τις ΠΑΕ ΑΕΛ, Θρασύβουλο, Πιερικό, Αν. Γιαννιτσών και Αν. Επανομής, όμως αυτό δεν επηρέασε τις ομάδες που υποβιβάζονται.
Ο ακριβής αριθμός των πόντων που αφαιρέθηκαν θα γίνει γνωστός αργά το απόγευμα. 
Το μόνο που ανακοινώθηκε είναι ότι από τη Football League 2 αφαιρέθηκαν 2 βαθμοί από την Προοδευτική και 6 από τη Ζάκυνθο.
Σημειώνεται ότι επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες στους δύο ομίλους της Football League 2, του πρωταθλήματος Νέων, των playoff, ενώ της FootballLeague με επιφύλαξη λόγω της αναμονής απόφασης του αθλητικού δικαστή για τους φακέλους της UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου