Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Διευκρινίσεις για τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, πως στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό την Τετάρτη 25/9, θα εισέρχονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μόνο μετά την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και της ταυτότητάς τους και μετά από έλεγχο που θα γίνεται από τους ανθρώπους ασφαλείας στους κωδικούς των διαρκείας.

Το γήπεδο και ο περιβάλλοντας χώρος θα περιφρουρούνται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο με κάρτα διαρκείας που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί, θα του αφαιρεθεί η κάρτα διαρκείας καθώς και το δικαίωμα να μπορεί να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.
Διευκρινίζεται πως από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος, ο έλεγχος των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται ηλεκτρονικά.
*Περισσότερες λεπτομέρειες για την είσοδο των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε νεότερη ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου