Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com
Στη "Δίκη στον Σκάϊ " ο πρόεδρός μας
Στην τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" του Σκάι είναι προσκεκλημένος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης.
Τι θα μάθουμε στην εκπομπή της Δευτέρας; Ότι μετά τα 8,5 εκ. ευρώ που "έκαναν φτερά" από τον ΟΠΑΠ, θα μάθουμε πως δεν έφτασε στον προορισμό της μια τσάντα με 500 χιλιάρικα, με ποιον τρόπο εξαγοράστηκε το ματς, αν ο διαιτητής πήρε χαρτάκι και γιατί η ΕΠΟ έκανε ανακοινώσεις για ληγμένες ενημερότητες χωρίς να το ξέρει ο πρόεδρος της!
Προσκεκλημένοι στο studio για να απολαύσουν τα 6 νέα cd που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ και να σχολιάσουν είναι ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος Συναδινός, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Αμοιρίδης, ο αναπληρωτής καθηγητής αθλητικού δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, όπως γράψαμε ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας και νομικός Ανδρέας Πάτσης καθώς και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντάσκας-Κώστας Μαργαρίτης.
Πηγή: dikisports.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου