Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μαγική εικόνα το 1-1 και Ποντιακό ανέκδοτο του διαιτητή Θεοχάρη!!!

Ισοπαλία στην Κερασιά για τους Νέους της ΝίκηςΚρατούσαν σφιχτά τους τρεις βαθμούς οι Νέοι της Νίκης Βόλου στο παιχνίδι τους κόντρα στην Καλαμαριά, όμως η διαιτησία του Θεοχάρη που θύμισε έντονα... ποντιακό ανέκδοτο, στέρησε από τους νεαρούς "κυανόλευκους" την χαρά της πρώτης τους νίκης στο πρωτάθλημα!

Το παιχνίδι που έγινε στην Κερασιά ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και η Νίκη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι.
Ο Σουάρες στο 14΄ έχασε μία σπάνια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα μας, όμως αστόχησε σε ένα ανεπανάληπτο τετ - α- -τετ!
Η Νίκη πίεσε και είχε κι άλλες καλές στιγμές με τον Μέτσε και τελικά το γκολ ήρθε στο 35΄ με τον Πατσατζόγλου...
Η Νίκη είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κρατούσε με σχετική άνεση την νίκη, όμως 5΄λεπτά πριν από το τέλος, ο διαιτητής Θεοχάρης "ανακάλυψε" πέναλτι, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και να πάρουν τον βαθμό, κυριολεκτικά από το πουθενά!
Η Νίκη έπαιξε με τους Ντιμιτρίεβιτς, Στατήρα, Μπλούχο, Ράπτη, Σπυριδάκη, Γιαννούλα, Πέτση (78’ Κελεσίδη), Πατσατζόγλου, Παπάζογλου (50’ Σιφνιώτη), Μέτσε και Σουάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου