Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

"Σημαντική νίκη..." είπε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί της Καβάλας ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, η οποία – όπως είπε- σε συνδυασμό με την ήττα της Κέρκυρας, φέρνει την ομάδα του πιο κοντά στην κορυφή. 

Ο τεχνικός των “κυανολεύκων” χαρακτήρισε φλύαρο το πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο, τόνισε πως όλα πήγαν κατ' ευχήν, αφού κατάφεραν πολύ γρήγορα να σημειώσουν τρία τέρματα. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Π. Τζαναβάρας (προπονητής Νίκης Βόλου): «Μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, μ’ ένα καλό σκορ και σε συνδυασμό με την ήττα της Κέρκυρα μας φέρνει πιο κοντά στην πρώτη θέση. Νομίζω ότι ελέγξαμε από το πρώτο λεπτό το ρυθμό του παιχνιδιού με καλή κυκλοφορία, είχαμε κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο όσον αφορά τις τελικές πάσες και τις διεισδύσεις μέσα στην περιοχή θεωρώ ότι ήμαστε φλύαροι αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο και περιμέναμε να σκοράρουμε για να βγάλουμε και την Καβάλα έξω λίγο πιο ψηλά από την περιοχή της. Αυτό έγινε και πήγαν όλα καλά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για ακόμα φορά. Κάνουμε μια πολύ καλή προσπάθεια, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με συγκέντρωση, πειθαρχία και σοβαρότητα. Ξαναλέω όμως ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και το μυαλό μας από αύριο στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου μέσα στην έδρα μας. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους μας, που ήρθαν τόσο μακριά για να μας υποστηρίξουν και εύχομαι καλή συνέχεια στην Καβάλα».

Μανώλης Αποστολίδης (τερματοφύλακας Νίκης Βόλου): «Πρώτη φορά έρχομαι σαν φιλοξενούμενος στην πόλη μου. Eίχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τον έλεγχο αλλά ήμασταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα καλά διαβασμένη, που θα κλειστεί πίσω και θα προσπαθήσει να παίξει με αντεπιθέσεις. Στο α' ημίχρονο δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποια κλασική ευκαιρία. Βγήκαμε αποφασισμένοι στο δεύτερο να μπορέσουμε να σκοράρουμε για να κερδίσουμε το ματς. Αυτό έγινε. Σκοράραμε δύο γρήγορα γκολ, με αποτέλεσμα ν’ ανοιχτεί η Καβάλα και να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που ήρθαν και μας υποστήριξαν, και ελπίζω όλοι μαζί να καταφέρουμε το στόχο που έχουμε βάλει»

Απ. Χαραλαμπίδης (προπονητής Καβάλας): “Η πολύ καλή εμφάνιση που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς, από ένα αμυντικό λάθος δικό μας καθώς και από ένα ανύπαρκτο πέναλτι, το οποίο ήταν λάθος του διαιτητή, χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Μέχρι το γκολ είχαμε κλείσει τους διαδρόμους για τον αντίπαλο και τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Στη συνέχεια έπαιξε ρόλο η ποιότητα των παικτών της Νίκης Βόλου ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Σε μας λείπει η εμπειρία. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια με πολύ δουλειά, να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ανέβει η ομάδα επίπεδο. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκης Βόλου”

Χρ. Ρεβυθόπουλος (ποδοσφαιριστής Καβάλας): “Το σκορ μας αδικεί. Μέχρι το 60' ελέγξαμε τον αντίπαλο. Μετά η Νίκη πήρε πρωτοβουλίες και φτάσαμε στο τελικό 0-3. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο αλλά στη συνέχεια με τη “βοήθεια” και του διαιτητή δεν μας άφησαν να πάρουμε ανάσα. Να ξέρει ο κόσμος πως αν αυτός αγωνιά μια φορά, εμείς αγωνιούμε και στεναχωριόμαστε πολύ περισσότερο”.


1 σχόλιο :

  1. Καλα ο Χαραλαμπιδης αμφισβητει το πεναλτυ-μαρς που ορθως πηραμε για να κρυψει τη γυμνια της ομαδας του και στο τελος πεταει το "καλη συνεχεια στη Νικη"...Δεν τη θελουμε τη δικια σου "καλη συνεχεια" ρε καλα σε ελεγε ενα σαιτ περισυ Κλαψα...το βαρος του πρωταθλητισμου της Νικης δεν μπορεσες να το σηκωσεις περισυ...Για μικρες ομαδες διχως στοχους εισαι, μεχρι εκει.
    Αντιθετως πολλα συγχαρητηρια στον προπονητη μας τον Τζαναβαρα..λιγα λογια και πραξεις μεσα στο γηπεδο και παλι συγχαρητηρια στον Τζαναβαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή