Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Θα απαλλαχθεί με βούλευμα ο Μπέος;;;

Ο απίστευτος διάλογος Μπέου – Κούγια στον αέρα!Κι ενώ ο λαλίστατος και ακριβοδίκαιος κ. Καρεκλίδης, έβγαλε στον "αέρα" τον κ. Κούγια για να... λάμψει (!!!) η αλήθεια, το ερώτημα που τον "έκαιγε" ήταν ένα: "Θα απαλλαχθεί με βούλευμα ο Αχιλλέας Μπέος;"...

Ξεροί πέσαμε όλοι στο "Κυανόλευκο Πάθος" όταν ακούσαμε αυτή την "καυτή" ερώτηση, που βασάνιζε τον κ. Καρεκλίδη.
Που είναι "ακριβοδίκαιος", αν και περιμέναμε να υποστηρίξει την ομάδα της πόλης του, που είναι κρίμα να θίγεται, όπως και η ίδια η πόλη κατά τα γραφόμενά του.
Περιμέναμε λοιπόν να ψάξει να βγάλει και τον πρόεδρό μας στον "αέρα", να ακούσουμε και την δική του άποψη. Μάταια...
Αλήθεια όμως, πως να κάνει την κίνηση να πάρει τηλέφωνο τον κ. Πάτση; Του είναι κομματάκι δύσκολο!
Αλλά όμως αν αποδειχθεί ότι οι παίκτες αυτοί, έχουν κάνει την "διαβολιά", θα τους... καυτηριάσει!
Σώπα...
Προς το παρών όμως έχει καταδικάσει τον Ανδρέα Πάτση και την Νίκη Βόλου!!!
Στα λεγόμενα του κ. Κούγια, ο κ. Καρεκλίδης υπερθεμάτιζε με φράσεις όπως... "καλά παιδιά", "καλοί παίκτες" και άλλα τέτοια ωραία για τα "καλόπαιδα" που ίσως να αποδειχθεί ότι πρόδωσαν την Νίκη και τον κόσμο της.
"Καλά παιδιά" οι παίκτες, "ψεύτης" ο Πάτσης...
Αυτό καταλάβαμε εμείς, ίσως να κάνουμε λάθος. Αλλά όλος ο Νικιώτικος κόσμος, είναι εξαγριωμένος με τον κ. Καρεκλίδη, που δεν είχε την ανάλογη ευαισθησία σε ανάλογες ίσως και ποιο κραυγαλέες περιπτώσεις εκβιασμού, εδώ στην περιοχή!
Δεν είδαμε τον κ. Καρεκλίδη να γράφει το παραμικρό, όταν η ΟΥΕΦΑ και η ΕΠΟ πετούσαν με τις κλοτσιές τον ΑΣΚΟ από τους ποδοσφαιρικούς χάρτες!
Αντίθετα, αν και τότε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, είχε γράψει στην εφημερίδα του το φοβερό πρωτοσέλιδο: "Γερουλάνος... ο νεκροθαύτης του Βόλου!!!". 
Δεν είδαμε και δεν ακούσαμε τον κ. Καρεκλίδη να γράφει το παραμικρό, στο παραλήρημα του κ. Μπέου περί Βόλου και ντροπής που κατάγεται ( ο τωρινός φίλαθλος) από τον Βόλο.
Δεν είδαμε από τον κ. Καρεκλίδη, να ασχολείται με τα οικονομικά του ΑΣΚΟ, παρά μόνο μ΄ αυτά της Νίκης!!!
Πολλά δεν είδαμε απ΄ αυτόν, πολλά, πάρα πολλά!!!
Φυσικά το ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός του κ. Καρεκλίδη κάποτε ήταν ο "αποκλειστικός" συνεργάτης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αποκλείοντας όλα τα υπόλοιπα ραδιόφωνα από την Νίκη, αυτό απλά το προσπερνάμε.
Και γράφουμε το εξής: Περασμένα μεγαλεία...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου