Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Κάνε δική σου την αυθεντική φανέλα της Νίκης!!!

Δική σου μόλις με... 2 ευρώ, μπορεί να γίνει η συλλεκτική, επίσημη φανέλα της Νίκης Βόλου, στο περιθώριο του αγώνα Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος.

Αγόρασε λαχνούς που θα βρεις στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου καθώς και στα ειδικά διαμορφωμένα σταντάκια με τα προϊόντα της ΠΑΕ έξω από τις Θύρες του Σταδίου, μπες στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του αυριανού (10/11) αγώνα και κέρδισε την αυθεντική, συλλεκτική φανέλα της Νίκης, υπογεγραμμένη από τους φετινούς πρωταγωνιστές.

Ντύσου όπως η "κυανόλευκη" ομάδα, μπες στο πνεύμα του νικητή και ακολούθησε παντού την αγαπημένη σου ομάδα, έχοντας το σήμα της Νίκης εκεί που... χτυπά η καρδιά σου!

*Αγοράζοντας τρεις διαφορετικούς λαχνούς, από τρεις διαφορετικές κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της Νίκης, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση, για ένα δώρο μεγάλης αξίας το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου