Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Μουσείο για την ιστορία της Νίκης Βόλου

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου σεβόμενη την μακρά ιστορία της ομάδας μας και με αφορμή τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυσή της, ξεκινά τη δημιουργία ενός πρότυπου μουσείου το οποίο θα στεγάζεται στα νέα γραφεία της ΠΑΕ, στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Χατζηαργύρη.

Στην προσπάθειά της αυτή, προσκαλεί όλους όσοι διαθέτουν αρχειακό υλικό της ΠΑΕ Νίκη Βόλου (έγγραφα, κύπελλα, μετάλλια, φωτογραφικό υλικό, φανέλες, μπάλες κτλ) να το προσκομίσουν στα γραφεία της ΠΑΕ (Δημητριάδος με Χατζηαργύρη 14) ώστε να βοηθήσουν στη δημιουργία του μουσείου. Η συλλογή, διάσωση και αξιοποίηση αρχειακού υλικού και αντικειμένων σχετικών με την ιστορία της Νίκης Βόλου, θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του μουσείου, το οποίο με τη σειρά του θα βοηθήσει στη διάδοση της κληρονομιάς και της ιδέας της Νίκης Βόλου.

Πληροφορίες στο τηλ. 24210-66128 (κα Ζούπη Ελένη)






Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί θερμά την Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης Βόλου καθώς και τους φιλάθλους του συλλόγου, για την παράδοση αρχειακού υλικού, με σκοπό τη δημιουργία του μουσείου της Νίκης Βόλου. Η συμβολή τους στην εξέλιξη του μουσείου, υπήρξε σημαντική και πολύτιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου