Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ανδρέας Πάτσης την Παρασκευή στον Blue Star fm 105,1

Καλεσμένος του Άκη Μπούκλα και του Κωστή Μάμαλη θα είναι αυτή την Παρασκευή (27/12) ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης, στο "μπλε" ραδιόφωνο της πόλης μας...
Στον Blue Star fm 105,1, στις 12 το μεσημέρι.

Ο πρόεδρός μας, θα μιλήσει για όλα όσα έγιναν αλλά και για αυτά που δεν... έγιναν μέσα στην χρονιά που φεύγει, λίγες ώρες πριν από μία ...ιστορική για την ομάδα μας στιγμή: Τα εγκαίνια δηλαδή των γραφείων της "κυανόλευκης" ΠΑΕ στην καρδιά της όμορφης πόλης μας!
Να τονίσουμε ότι ο Blue Star fm 105,1 την Παρασκευή, αμέσως μετά την super συνέντευξη με τον πρόεδρό μας, θα... "μετακομίσει" κατά κάποιο τρόπο στα νέα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα καλύψει τα πάντα γύρω από τα εγκαίνια με "ζωντανές" εκπομπές, μέσα από τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου!!!

1 σχόλιο :

  1. Θέλουμε να τον ακούσουμε συχνά τον πρόεδρο.Γιατί έχει πράγματα να πει και γιατί είναι από τους λίγους που είναι αφεντικά και όχι υπάλληλοι και εξαρτώμενοι.Καλό θα ήταν βέβαια να μιλάει και σε μεγαλύτερης εμβέλειας μέσα (αν βρίσκει βήμα βέβαια) μπας και την πάρουν χαμπάρι οι λαπάδες οπαδισκοι των υποτιθέμενων μεγάλων ομάδων πως η ρήξη του προέδρου μας με καλογιάννη-μωραλη και τη λοιπή μαφία είναι ευχής έργο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να στηριχθεί και να αναδειχθεί.Έχουν αντιληφθεί οι απανταχού ποδοσφαιροφιλοι πως η μπόχα λιγκ ενεργεί πραξικοπηματικά και παγιώνει μια κατάσταση τύπου κλειστής λίγκας αποτελούμενης αποκλειστικά από προκλητικά υποδουλωμενες και διαλυμένες παε που φυτοζωούν;Έχουν πάρει χαμπάρι πως η μόνη ομάδα με κόσμο που απέμεινε είναι o πας;O οποίος βέβαια μετά την αντίθεση των οπαδών του προς την γαυροποιηση της ομάδας τους αργά η γρήγορα θα πάρει πόδι.Άντε να βάλω και τον οφη μέσα και μέχρι εκεί.
    Όσο για μας πρέπει επιτέλους να συσπειρωθουμε όσο δεν πάει γύρω από τον πατση που ότι και να είναι στην εξωποδοσφαιρικη του ζωή,όσο ξεροκέφαλος κι αν είναι κατά καιρούς σε κάποιες επιλογές (π.χ. Λουτσιάνο) έχει κάνει μέχρι στιγμής έργα και ουσιαστικής και συμβολικής σημασίας κι έχει επαναφέρει την περηφάνια στο λαό της νίκης την οποία επανατοποθέτησε εκεί που της αρμόζει στο κλαμπ των υγιών και ανεξάρτητων ομάδων της χώρας.
    Υ.γ πατση φέρε ογκουνσοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή