Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Εκπληκτικοί οι πιτσιρικάδες της ΠΑΕ

Φιλικό παιχνίδι με τον Σαρακηνό έδωσαν σήμερα το πρωί τα τμήματα των Ακαδημιών Τζούνιορ Α' και Β' της Νίκης Βόλου. Οι μικροί αθλητές έδειξαν για ακόμη φορά δείγματα του ταλέντου τους παρουσιάζοντας ωραίο θέαμα και όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Το τμήμα Τζούνιορ Β' ηττήθηκε με 1-0 από το αντίστοιχο τμήμα του Σαρακηνού. Οι “κυανόλευκοι” πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση ενώ έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σημειώσουν κάποιο γκολ με τους Δράκο Μ., Γκάγκα, Καραγεώργο και Δράκο Σπ.
Για τη Νίκη αγωνίστηκαν οι: Σιαφαρίκας, Τσεμπερίδης, Μητρομάρας, Φώτης, Γκάγκας, Πιλάτος, Καραγεώργος, Δράκος Μ., Δράκος Σπ.

Το τμήμα Τζούνιορ Α' έχασε με 1-0 από τον Σαρακηνό με τους μικρούς αθλητές της Νίκης να εντυπωσιάζουν με τις προσπάθειές τους. Για τη Νίκη πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Γλιάτης και Αλεξάνογλου.
Για τη Νίκη αγωνίστηκαν οι: Τσιλιώνης, Αλεξάνογλου, Γλιάτη, Γεωργαδάκης, Βαγιόπουλος, Νικορόπουλος, Βαλουξής, Αποστολακόπουλος Γ., Αποστολακόπουλος Στ., Τουλγαρίδης, Ανδρέου.
*Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Σαρακηνού για την άψογη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου