Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Δεν έβγαλε απόφαση η ΕΠΟ!

ΕΠΟ: Στο Διαιτητικό Δικαστήριο η υπόθεση υποβιβασμού και ανόδουΤο.. μπαλάκι στο διαιτητικό δικαστήριο πέταξε - όπως αναμενόταν - η ΕΠΟ, κατά την σημερινή της συνεδρίαση.
Στον "αέρα" λοιπόν η υπόθεση της ανόδου στην super league κι ενώ ήδη βρισκόμαστε στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος... Ελλάς το μεγαλείο σου!!!
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε όπως παραπέμψει προς επίλυση στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο την υπόθεση των προκηρύξεων για τα πρωταθλήματα περιόδου 2013-2014 της Super League και της Football League.
Η απόφαση ελήφθη βάσει του άρθρου 2 παρ. 3-Α, εδάφιο ιβ του Καταστατικού της ΕΠΟ και μετά την αδυναμία εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και την άρνησή τους παρά τη σχετική πρόβλεψη στους κανονισμούς, να προσφύγουν προς επίλυση της διαφοράς τους στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο».

1 σχόλιο :

  1. Εκτιμώ ότι κατά 99% πάμε για 2+1 μπαράζ.Οτιδήποτε άλλο θα βάλει μπουρλότο και δε θα μπορεί να στηριχτεί νομικά.Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή